02 / 05 / 2024

Ayen Enerji ortaklık tasviyesi

Ayen Enerji ortaklık tasviyesi

Ayen Enerji A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklmaya göre Ayen Enerji A.Ş. Bağlı ortaklık tasviyesi yönetim kurulu kararını yayınladı.

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Düzenleme ortaklık payı nedir? Düzenleme ortaklık payı nasıl uygulanır?

Düzenleme ortaklık payı, kanunlarla desteklenen önemli düzenlemeleri ifade eden bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Bu düzenleme belirli bir süreç içinde ve kurallarla gerçekleştiriliyor. Peki düzenleme ortaklık payı nedir ve nasıl uygulanır? İşte DOP ile ilgili ayrıntılar…

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Türkiye ve Ukrayna savunma alanında ortaklık anlaşması imzaladı!

Türk şirketi LODOS Propulsion Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ile Ukrayna devlet savunma şirketi Ukroboronprom bünyesindeki gaz türbini üretim şirketi Zorya-Mashproekt ortaklık anlaşması imzaladı.

Enerji Mimarlık İnşaat Reklam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerji Mimarlık İnşaat Reklam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Memiş tarafından kuruldu.

Palas Mühendislik Enerji Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Palas Mühendislik Enerji Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Özbek, Fuat Onbaşılı ve Kenan Karslı tarafından kuruldu.

Ortaklık davası açılan evden tahliye etmek zorunda mıyız?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Ortaklık davası açılan evden tahliye etmek zorunda mıyız?' sorusunu yanıtladı.

Tarih Enerji Mimarlık Mühendislik İnşaat Güçlendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarih Enerji Mimarlık Mühendislik İnşaat Güçlendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Türkmen ve Fatih Dindar tarafından kuruldu.

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

TMSF, Yapı Azim Ortaklık Girişim'in 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Ayen Enerji ortaklık tasviyesi Haberi

Ayen Enerji ortaklık tasviyesi

Ayen Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bağlı ortaklıklarımızdan Ayen Doğalgaz Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, gerçekleştirmeyi planlamış olduğu "Ayen Erciyes Doğalgaz Santral Projesi" yatırımının, 17.06.2014 tarihindeki KAP'ta yapılan açıklamamız çerçevesinde; DSİ tarafından ÇED ve İmar izinleri açısından uygun bulunmaması ve EPDK'nun da proje lisans sürecinin sonlandırılmasının uygun bulması neticesinde , bu amaçla kurulmuş olan AYEN DOĞALGAZ ENERJİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin faaliyetine devam etmesi uygun olmayıp, tasfiye edilmesinin görüşülüp karara bağlanması için 27.10.2014 Pazartesi saat:11.00'de olağanüstü genel kurul toplantısı yapılmasına, 20.10.2014 tarihinde, Yönetim Kurulumuz tarafından karar...