20 / 07 / 2024

ayfonkarahisardaki binalar oarım

ayfonkarahisardaki binalar oarım

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, ilçede bakıma alınan devlet okullarını ve yapımları devam eden okul inşaatlarını inceledi.

Vatandaşlar resmen evlerini bırakıp kaçtı: 'Tabut binalar başımıza yıkılacak!' 

İzmir Yeşilyurt'ta 1960'lı yıllardan kalma yıkılma tehlikesi olan ve kentin göbeğinde yer alan 34 ev etrafa tehlike saçıyor. Vatandaşlar acilen kentsel dönüşüm bekliyor. İşte detaylar...

Enkaza dönenen iki yıllık binayı o müteahhit yaptırmış

Deprem bölgesinde yıkılan binaların müteahhitleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Depremden önce fahiş fiyatlarla satılan rezidanslar, yeni binaların yıkılması çok tepki çekerken henüz 2 yıl önce yapılan Seyr-i İstanbul isimli iki bloklu site de çok konuşuldu.

Son dakika! Kaçan müteahhit havalimanında yakalandı

Depremde yıkılan binaların müteahhitlerinin yurtdışı yasağı getirilmesi istenirken bu müteahhitlerden biri yurtdışına çıkarken son anda yakalandı

170 avukat suç duyurusu yaptı: Müteahhitlere yurt dışı yasağı konulsun!

10 ilimizi etkileyen ve yaşanan vefat sayısında 1999 İzmit depremi verilerini geride bırakan yıkıcı depremde yıkılan binaların müteahhitleri için suç duyurusu yapıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da yasal sürecin başlatıldığını açıkladı.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Depreme dayanıklı binalar yapalım, zararı en aza düşürelim!

Yönetmeliğe uygun olmayan ve çürük binaların yıkılarak yerlerine deprem yönetmeliğine uygun binaların yapılması gerekiyor. Yerel yönetimlerin ellerindeki tüm projeleri bir kenara bırakıp deprem konusuna, dolayısıyla deprem gerçeğine odaklanmaları gerekiyor.

Ev sahipleri dikkat: Çürük olduğunu gizleyene hapis cezası var!

İzmir'de yaşanan depremde yıkılan binaların müteahhitlerine yönelik başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklanırken, hukukçular ise hatalı yapım ve eksik malzeme kullanımından kaynaklı yapıda yaşanacak yıkımlarda sorumluluğun inşaatın yapımını üstlenen kişi ve kurumda olacağını

TOKİ hizmet binaları bakım ihalesi yarın!

T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Depremin ardından müteahhitlerden pişkin savunma: Şartlar öyleymiş!

İzmir depreminde yıkılan binaların müteahhitlerinden 7’si tutuklandı. Emniyet’te verdikleri ifadelerinde şüphelilerin benzer şeyler söylediği, “Biz binaları zamanın kurallarına uygun şekilde yaptık. Sonrasında bunları denetlemeyenler sorumlu” dediği ortaya çıktı.

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

İzmir'de müteahhit operasyonu!

İzmir'de saat 14.58'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu arada deprem sonrasında flaş gelişme yaşandı. İzmir'deki depremde yıkılan binaların müteahhit ve fenni mesullerin de aralarında bulunduğu 11 kişiden 9'u gözaltına alındı.

TOKİ hizmet binaları bakım ihalesi 10 Kasım'da!

T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

ayfonkarahisardaki binalar oarım Haberi

ayfonkarahisardaki binalar oarım

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, ilçede bakıma alınan devlet okullarını ve yapımları devam eden okul inşaatlarını inceledi. Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi genelinde bulunan ilk, orta ve liselerin tamir bakım ve onarımları için Afyonkarahisar İl Özer İdaresinden 500 bin liralık kaynak gönderildiği öğrenildi. Tadilatına başlanan ve yapımı devam eden okulları gezen Kaymakam Arıcan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okulların öncelikli ihtiyaçlarının hızla tamamlandığını belirten Arıcan, yeni eğitim öğretim sezonuna okulların hazır olacağını...