05 / 05 / 2024

Ayhan Abanozcu tatbikat mimarlık

Ayhan Abanozcu tatbikat mimarlık

Mimar Ayhan Abanozcu kimdir? Mimar Ayhan Abanozcu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Ayhan Abanozcu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ayhan Abanozcu...

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

İBB'den geniş çaplı deprem tatbikatı!

İBB, depreme hazırlık seferberliğine, farkındalık eğitimleri ve geniş çaplı deprem tatbikatlarıyla devam ediyor. İlki, İBB Bakırköy Hizmet Binasında düzenlenen tatbikat, üst düzey koronavirüs önlemleri eşliğinde yapıldı. Depremin tetikleyebileceği yangın ve olası saldırı senaryolarının işlendiği tat

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Barut: Adana Havaalanı kapatılmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Havaalanı’nın milyonlarca insanın kullandığını dile getirerek kapatılmaması için çağrı yaptı...

Ayhan Barut: Öğrencilerden yurt ücreti ve kira parası alınmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, ailelerinin yanına dönen öğrencilerden yurt ücreti ve ev kirası istenmesine tepki gösterdi. Barut, "Bu haksızlık derhal giderilmeli, öğrencilerimiz ve aileleri mağdur edilmemeli" dedi...

Kent Konut şantiyesinde gerçeğini aratmayan tatbikat!

Kent Konut ve Haldız İnşaat şantiye alanında personelerin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı sivil savunma ekiplerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleşti.

Burdur'da kentsel dönüşüm evlerinde deprem tatbikatı!

Burdur'da lise öğrencilerinin katılımıyla kentsel dönüşüm için yıkılan evlerde deprem tatbikatı yapıldı.

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Abanozcu tatbikat mimarlık Haberi

Ayhan Abanozcu tatbikat mimarlık

Ayhan Abanozcu kimdir?

Ayhan Abanozcu, 1977 yılında Bursa'da doğdu. 1994 yılında Bursa Atatürk Lisesi'nden, 1999 yılında Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


2. Yapı ve Yaşam Mimarlık Ödülleri ve Sergisi Proje Dalı – Mansiyon, 1. Yapı ve Yaşam Mimarlık Ödülleri ve Sergisi Proje Dalı – Mansiyon, Denizli Hükümet Konağı Mimari Proje Yarışması – Satınalma, K.Maraş Kültür Parkı Mimari Proje Yarışması – Satınalma, Bursa Kaplıkaya Rekreasyon Vadisi Mimari Proje Yarışması – Satınalma, Mimarlar Odası 50. Yıl Parkı Proje Yarışması – Mansiyon ve Antalya Konyaaltı Kentsel Düzenleme Fikir Projesi Yarışması – Mansiyon ödüllerini aldı.


Abanozcu ayrıca, 23. Yapı Yaşam Kongre ve Fuar Alanı'nda "Sürdürülebilirlik" Teması altında geliştirilmesi beklenen Karşılama – Sergi – Sunu Mekanı Ulusal Öğrenci Mimari Proje Yarışması yedek jüri üyesi olarak görev...