26 / 07 / 2024

Ayhan Kırboğa

Ayhan Kırboğa

BSM Fasad İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kırboğa tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi'nde kuruldu.

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

Almanya'da bir köy açık artırmayla 630 bin TL'ye satıldı!

Almanya’daki Alwine köyü açık artırmayla 630 bin TL'ye satıldı. Köydeki 9 konut, bir köy sokağı ve bir miktar ormanlık alan, yeni sahibine kavuştu.

Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek!

İsrail, Kudüs’te mezarlık sorunu için çözüm arıyor. Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek.

Suudi Arabistan’da 800 milyar dolarlık toprağa el konulacak!

Suudi Arabistan’da prensler, bakanlar, eski bakanlar ve işadamlarının gözaltına alındığı yolsuzluk soruşturması hızla devam ediyor. Suudi Arabistan’da 800 milyar dolarlık toprağa el konulacak!

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Manisa Kırkağaç’a dev yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı. oplantıda, Kırkağaç ilçesine Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Kırkağaç Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesinin yapılması onaylandı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Avrupa Konutları Başakşehir'de kalan dükkanlar açık satışa döndü!

Avrupa Konutları Başakşehir'de açık artırmayla satışa sunulan 27 dükkanın açık artırma ihalesi yapıldı. Kalan dükkanlar için ise açık satışa dönüldü.

Bursa'daki 365 yıllık Hasanpaşa Hamamı restore edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’daki 365 yıllık Hasanpaşa (Hasanbey) Hamamı’nı restore edecek. Bursa’nın ilçelerinde de tarihi eserlerin gün yüzüne çıkartılacağı belirtildi.

Manisa Kırkağaç'a hayvan barınağı inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ta hayata geçirilmesi planlanan hayvan barınağı için incelemelerde bulundu.

Ayvacık Taşağıl Köyü'ndeki kontrollü olarak yıkıldı!

Ayvacık Taşağıl Köyü'ndeki caminin minaresi tehlike oluşturması nedeniyle kontrollü olarak yıkıldı.

Ayhan Kırboğa Haberi

Ayhan Kırboğa

BSM Fasad İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kırboğa tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


BSM Fasad İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...