27 / 04 / 2024

AYİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Tever

AYİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Tever

AYİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Tever, İstanbul’da tespit edilen riskli binaların daha yüzde 10’unun yıkılmadığına dikkat çekerek Türkiye’de kentsel dönüşümün 20 yıl daha süreceğini söyledi.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur: "Ev satın alma talepleri arsaya doğru kayıyor"

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde talebin barınma kaynaklı, tamamen organik olduğunu ancak arzın düştüğünü söyleyerek, fiyatlarında yukarı gittiği için mevcut var olan talebin de fiyatla buluşamadığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Atakule GYO Yönetim Kurulu üyelerini belirledi!

Atakule GYO tarafından gerçekleştirilen 2021 hesap dönemi olağan genel kurul toplantısı kapsamında; şirketin yönetim kurulu üyeliklerine, bir yıl süre ile İsmail Tarman, Murat Tarman, Mustafa Tarman, Funda Tacir ve Mehmet Arpacı seçildi.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş GYO'nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Durmuş Döven seçildi. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

AYİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Tever Haberi

AYİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Tever

AYİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Tever, İstanbul’da tespit edilen riskli binaların daha yüzde 10’unun yıkılmadığına dikkat çekerken, Türkiye’de kentsel dönüşümün 20 yıl daha süreceğini ve inşat sektörüne maliyetinin 900 Milyar TL olduğunu belirtiyor.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da ard arda yaşanan depremler, riskli bina konusunu yeniden gündeme getirdi. 1999 Marmara Depremi sonrası depreme karşı dayanıklı, sağlıklı şehirler ve sağlıklı gelecek için 6306 sayılı “Afet Riski Altındaki Yapıların Yenilenmesi” hakkında çıkarılan kanunla 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm, inşaat sektörüne de hız kazandırdı. Kurulduğu günden bu yana kentsel dönüşüm, enerji verimliliği, iş güvenliği gibi konulara ağırlık veren AYİD (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği)’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Tever, İstanbulluların yüzde 90’ının riskli binalarda oturduğunun altını çiziyor. “2014 yılında yaklaşık 120 bin yeni...