29 / 04 / 2024

aykut kocaman oy kullandı

aykut kocaman oy kullandı

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda sarı-lacivertli kulübün kongre üyesi olan Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman oyunu kullandı.

Aykut Kaya: Kira bedelleri 1 yılda yüzde 109 arttı! 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, emekli maaşlarının hayat pahalılığı karşısında düşük kalmasına ve kiralık konutlarda yaşanan artışa ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Kaya'nın o açıklamaları...

Aykut Şimdi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykut Şimdi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şimdi tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: 7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "'7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!" dedi.

Aye Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aye Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Kocaman tarafından kuruldu.

Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? 

Türkiye bugün 13. Cumhurbaşkanını seçmek üzere ikinci kez sandığa gidiyor. Peki, Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? İşte tüm merak edilenler...

28 Mayıs 2023 oy kullanma saat kaçta başlıyor? Oy verme işlemi ne zaman bitiyor? 

Türkiye bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci kez sandığa gidecek. Peki, 28 Mayıs 2023 oy kullanma saat kaçta başlıyor? Oy verme işlemi ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek?

Türkiye 28 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidecek. Peki, İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek? İşte detaylar...

Oy kullanmayana ceza! 28 Mayıs seçiminde oy kullanmak zorunlu mu, oy kullanmama cezası ne kadar, kaç TL?

Türkiye, 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs Pazar günü bir kez daha sandık başına gidecek. İlk turda neredeyse 8 milyon vatandaş oy kullanmadı. Peki, oy kullanmamanın cezası var mı?

İletişim Başkanlığı'ndan uyarı geldi! Oy kullanırken bunları asla yapmamalısınız!

İletişim Başkanlığı'ndan önemli uyarı geldi! Oy kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktaları asla göz ardı etmemek gerekiyor. İkinci tur seçime günler kala İletişim Bakanlığı konuyla ilgili hatırlatma yaptı. Seçim sürecinde, bu hatırlatmaya dikkat etmek, oy kullanma hakkınızı doğru ve etik bir

CHP Gençlik Kolları, 'Demokrasi Bileti' ile üniversite öğrencilerinin oy kullanmasını sağlıyor!

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tur sonucunda bir kazanan çıkmaması üzerine seçimler ikinci tura kaldı. Üniversite öğrencilerinin oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, 'Demokrasi Bileti' adı altında bir girişim başlattıklarını d

14 Mayıs’ta hangi siyasi parti liderleri nerede oy kullanacak? Liderler hangi okulda, nerede oy kullanacak?

14 Mayıs seçim günü gittikçe yaklaşırken, Hangi parti lideri nerede oy kullanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hangi okulda oy kullanacak? Kemal Kılıçdaroğlu nerede oy kullanacak? Bu soruların merak edilen yanıtları!

Mahkumlar oy kullanabiliyor mu? Askerler oy kullanabilir mi?

Türkiye'nin yeni cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmesine sayılı saatler kala bir çok kişi, "Mahkumlar oy kullanabiliyor mu? Askerler oy kullanabilir mi?" sorularının yanıtlarına ulaşmaya çalışıyor.  İşte yanıtı...

Oy kullanmama cezası ne kadar? 2023 Mayıs seçimleri oy kullanmak zorunlu mu? 

Türkiye’nin kaderini belirleyecek 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı! Milyonlarca vatandaş oy kullanacak. 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oy kullanmak istemeyen kişilere ceza uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu. 

aykut kocaman oy kullandı Haberi

aykut kocaman oy kullandı


Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda sarı-lacivertli kulübün kongre üyesi olan Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman oyunu kullandı.


Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Kocaman, 12 numaralı sandıkta oyunu verdi.


Genel kurul üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Aykut Kocaman'a bir üye esprili bir dille "Keşke Konya bize iki puan verseydi" dedi. Bunun üzerine arkasındaki üyeye dönen Kocaman, "Öyle şey olur mu? Fenerbahçe'ye verilmez, Fenerbahçe alır" diyerek cevap verdi.


Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman'ın takımı Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda 2 puan kaybetmişti.


Aykut Kocaman, daha sonra tribüne çıkarak sarı-lacivertlilerin yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu ve yanındakilerle sohbet etti.


Öte yandan sezonun sona ermesiyle Fenerbahçe'yle yollarını ayıran teknik direktör İsmail Kartal'ın eşi Sema Kartal...