03 / 05 / 2024

aylık 100 TL taksit TOKİ kampanyası

aylık 100 TL taksit TOKİ kampanyası

TOKİ'den 130 TL taksitle 2+1 konut sahibi olabilmek mümkün. 270 aya kadar vade yapılabilen kampanya kapsamında tüm dar gelirli aileler ev sahibi olabilecek.

Üniversite öğrencilerine müjde! 10 ay boyunca aylık 750 lira destek verilecek!

Ümraniye Belediyesi, üniversite eğitimi alan ve ikametgahı ilçede bulunan 593 gence aylık 750 TL eğitim desteği vereceğini açıkladı.

Bu işi yapacaklar aylık 100 bin TL kazanacak! İlkokul mezunu olmak yeterli!

İnşaat ve hazır beton gibi inşaat malzemeleri alanında yetişmiş eleman ve işçi bulma problemi büyüyor. İnşaatta günlük yevmiyeler 2 bin TL seviyesine ulaşırken, kepçe operatörü aylığının 100 bin TL’yi geçtiği ifade ediliyor.

Honda Civic aylık 16 bin TL taksitle! 100 bin TL’ye kadar da takas desteği verilecek!

En çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan Honda Civic aylık 16 bin TL taksitle satılıyor. Üstelik söz konusu araç için 100 bin TL’ye kadar da takas desteği veriliyor.

Çalışamayan kadınlar için devletten aylık 1800 TL destek! Detaylar burada

Çalışamayan kadınlar için müjde! Artık ev işleri yaparak aylık gelir elde edebilirsiniz. Devlet tarafından sağlanan bu yeni destek ile her ay 1800 TL cep harçlığı kazanabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra ödemelerinizi PTT aracılığıyla kolayca alabilirsiniz. İşte detaylar...

100 bin TL parası olanlar aylık 3, 500 TL para kazanacak. Hem de oturduğu yerden

Evet yanlış duymadınız 100 bin TL parası olan vatandaşlar aylık 3 bin 500 TL kazanacak. Hem de oturduğu yerden. Peki nasıl mı? İşte detaylar...

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi müjdesi!

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi imkanı... Bu kredi seçeneği, müşterilerin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.

Faturası kabarık gelenlere müjde! Faturalar bu yolla dibe vuracak!

Elektrik, su, doğal gaz, internet ve telefon faturası kabarık geldiği için ödemekte zorlanan kişilere resmen müjde verildi. TEB, otomatik fatura ödemelerine aylık 100 TL iade edeceğini duyurdu.

İş Bankası'ndan aylık 905 TL taksitle kredi!

İş Bankası'ndan aylık 905 TL taksitle kredi imkanı... Bu kredi seçeneği, müşterilerin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.

İş Bankası'ndan müjde! Aylık 445 TL taksitle kredi!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde... Banka aylık 445 TL taksitle kredi verecek... İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İş Bankası, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine geniş bir kredi seçeneği yelpazesi sunarak büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Özellikle bayram dönemine özel olarak, aylık taksit tutarı sadece 840,84 TL ödeyerek kredi çekme imkanı sunuyor.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramı müjdesi! Aylık 831 TL taksitle kredi verecek!

Ziraat Bankası, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Anında kredi imkanı ile aylık 831 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

aylık 100 TL taksit TOKİ kampanyası Haberi

aylık 100 TL taksit TOKİ kampanyası

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar gelirli aileleri ev sahibi yapacak yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında 270 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ'den 130 TL taksitle 2+1 daire ve 100 TL taksitle 1+1 daire sahibi olunabiliyor. Kampanyada eşi ölen kadınlara ve engelli vatandaşlara öncelik veriliyor. 


Emekli kampanyasını Türkiye geneline yaymayı amaçlayan TOKİ, 2016 yılında başlatacağı kampanya ile evi olmayan dar gelirli vatandaşların bulunmamasını amaçlıyor. 


TOKİ'den satın alınacak 1 oda 1 salon daire için aylık 100 TL, 2 oda 1 salon daire için ise aylık 130 TL taksit ödeniyor ve 27 bin TL'ye 1+1, 35 bin TL'ye 2+1 daire sahibi olunuyor. 


Özge...