11 / 05 / 2024

Aylin Beydemir

Aylin Beydemir

Mazars Denge Denetim Ortağı, Sigortacılık Bölüm Başkanı Aylin Beydemir, sigortacılığın fiyatlamayla başlayan bir alan olduğunu bu nedenle doğru fiyatlama yapan şirketlerin kâr etmemesi için bir neden olmadığını söyledi

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Otomobil alacaklar dikkat! Sıfır araç aldı bin pişman oldu!

İstanbul'da 2022 yılında 373 bin 469 TL'ye sıfır araç alan Aylin Altaner, otomobili 1423 kilometredeyken motor arızası verdi. Ancak bayi otomobili değiştirmek yerine motoru değiştirmeyi teklif etti.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Güler tarafından kuruldu.

Kira fiyatları artacak mı? İFM Kanun Teklifi konut sektörünü nasıl etkiler? 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İstanbul Finans Merkezi ile fiziki alanın kısıtlandığına dikkat çekerek, kira fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Kenar tarafından kuruldu.

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Sezerse, Hayreddin Gökalemin tarafından kuruldu.

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliği TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliğine ilişkin soru önergesi verdi. 

Asat Group Proje Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asat Group Proje Yapı Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şahin ve Aylin Tunca tarafından kuruldu.

Aylin Beydemir Haberi

Aylin Beydemir


Denetim ve müşavirlik firması Mazars Denge’nin Denetim Ortağı ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Aylin Beydemir, sigorta şirketlerinin en önemli departmanın underwriting bölümleri olduğunu bildirerek “Danışmanlık verdiğimiz firmalara çok iyi işleyen underwriting departmanlarının olması gerektiğini anlatıyoruz. Çünkü riski iyi hesaplayıp doğru fiyat veren şirketlerin kar yazabildiğini görüyoruz” dedi. 


Türkiye’nin önde gelen denetim ve mali müşavirli firmalarından Mazars Denge’nin Denetim Ortağı ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Aylin Beydemir ile Türkiye sigorta sektörünü konuştuk. 


Mazars Denge olarak Türkiye’nin en köklü denetim ve müşavirlik firmalarından biri olduklarını belirterek sözlerine başlayan Beydemir, “Benim uzmanlık alanım finans ve sigorta tarafı. Mazars’a katılalı 1 yıl oldu. Fakat 14 yıldır sektördeyim. Şirketimiz bugün içlerinde sektörün önde gelen şirketlerinin de olduğu birçok sigorta firmasına hizmet veriyor. Türkiye sigorta sektörü gelecek vaad eden...