17 / 05 / 2024

Aylin Coşkun beşiktaş ev

Aylin Coşkun beşiktaş ev

Şarkıcı Aylin Coşkun, Beşiktaş Fulya'daki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Ailesiyle birlikte lüks bir rezidansta yaşayan Coşkun'un evi gösterişli mobilyalarla dekore edilmiş.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Volkan Aslan, Aylin Coşkun' için evini sattı!

Nişanlısı Volkan Aslan ile 10 Eylül'de evlenecek olan şarkıcı Aylin Coşkun, "Volkan kına ve düğün yapmak için evi, arabayı sattı. Dünya kadar parası gitti. Volkan'ın ömrünü tükettim, 15 yıl beklemişiz, değer tabii" dedi.

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu. 

Beşiktaş'a yeni bir meydan inşa edilecek!

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Coşkundeniz bugünkü yazısında Beşiktaş belediye Başkanı Murat Haznedar ile röportaj gerçekletirdi. Coşkundeniz, Haznedar'ın Beşiktaş'taki projelerini anlattı. İşte o yazı...

İşte Aylin Coşkun'un Fulya'daki lüks evi!

Şarkıcı Aylin Coşkun, Beşiktaş Fulya'daki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Ailesiyle birlikte lüks bir rezidansta yaşayan Coşkun'un evi gösterişli mobilyalarla dekore edilmiş.

İhsan Coşkun'dan Vodafone Arena iş kazası açıklaması!

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Coşkun: "Burası işçi güvenliğiyle ilgili her türlü tedbirin alındığı bir şantiyedir. Burada bir ihmal söz konusu olamaz" dedi.

İhsan Coşkun: Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamam!

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun Haber1903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor''dedi.

Coşkun Beşok: Rant vergisi yeniden ele alınmalı!

İzmir Ticaret Odası Gayrimenkul Faaliyetleri Grubu Komite Başkanı Coşkun Beşok, 'değer artış kazancı vergisi'nin inşaat sektörü açısından yeniden ele alınması gerektiğini söyledi..

İhsan Coşkun: Vodafone Arena stadı Ocak 2015'te tamamlanacak!

Beşiktaşlıların da en çok merak ettiği konu olan "Yeni statta ne zaman maç oynanacak?" Beşiktaş İnşaat AŞ Genel Müdürü İhsan Coşkun anlattı. Coşkun, çatı inşaatını da gerçekleşirse stadın Ocak 2015'te tamamlanacağını söyledi....

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Bolu'da tesis yapacak!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Bolu'da yapmayı planladıkları tesis için Bolu'ya gelerek incelemelerde bulundu

TOKİ Beşiktaş'taki askeri alanı ihaleye çıkarıyor!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beşiktaş'taki askeri alanın etüt raporunun hazırlanması hizmet alımı işini bugün ihaleye çıkarıyor

TOKİ Beşiktaş'taki askerî alanı ihale ediyor!

TOKİ tarafından İstanbul Beşiktaş'ta yer alan askerî alan kullanımındaki 84 hektarlık bölgenin etüt raporunun hazırlanması işi yarın ihaleye açılacaktır...

Aylin Coşkun beşiktaş ev Haberi

Aylin Coşkun beşiktaş ev

Ailesiyle birlikte lüks bir rezidansta yaşayan Aylin Coşkun'un evi gösterişli mobilyalarla dekore edilmiş.


Eşya seçiminde şıklıktan çok konfora önem verdiğini söyleyen Coşkun, evdeki hemen her parçayı kendi zevkine göre yeniden tasarlatmış.


Neredeyse tamamında dore renginin hakim olduğu evin duvarlarını ise varaklı aynalar süslüyor.


İşte Aylin Coşkun'un sarayları aratmayan evinden fotoğraflar...