05 / 05 / 2024

aylin nazlıaka ankara su açıklamaları

aylin nazlıaka ankara su açıklamaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp, depodan su örnekleri aldı.

Ankara'da yapılacak yeni stat TBMM'de konu oldu!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da uluslararası standartlara uygun olarak yapılacak yeni stat projesini meclis gündemine taşıdı..

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Atatürk Orman Çiftliği'nde kurulacak otopark mecliste konu oldu!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde otopark veya oto pazarı kurulması için yapılacak kiralamaya ilişkin Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Ankara Ana Ulaşım Planı mecliste konu oldu!

Ankara Ana Ulaşım Planı ile ilgili bazı iddiaları meclis gündemine taşıyan Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Ankara Ana Ulaşım Planı'na ilişkin 6 soru mecliste!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Ana Ulaşım Planı'nın hazırlanma sürecine ve Ankara'nın ulaşım ihtiyaçları meclis gündemin

Ankara'daki Roma Antik Tiyatrosu'nun restorasyonu TBMM'de!

Ankara'da bulunan Roma Antik Tiyatrosu'nun restorasyonuna ilişkin Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Ankara'daki OSB'ler için Meclis Araştırması açılması önergesi verildi!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka başta olmak üzere 23 milletvekili, Ankara'da bulunan organize sanayi bölgelerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge verdi.

Ankara'da kurulacak Yavuz Sultan Selim Mahallesi mecliste konu oldu!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da bir mahalleye verilen bir isme ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Ankara-Haymana yol inşaatı meclis gündeminde!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara-Haymana yol inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı için teklif verildi!

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı kurulması için Milli Parklar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verdi..

TBMM'de yeni halkla ilişkiler binası yıkılmalı!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM yerleşkesinde A ve B blokları yerine yeni halkla ilişkiler binasının yıkılması gerektiğini savundu.

Ankara-Konya Karayolu mecliste konu oldu!

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka Ankara'nın Gölbaşı ilçesinden geçen yolun yeraltına alınması projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını, Başbakan Yıldırım'a sordu.

Suriyeliler'e verilecek TOKİ Konutları TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Başbakan Binali Yıldırım'ın yanıtlaması istemiyle Suriyeli sığınmacılara TOKİ'den ev verileceği yönündeki iddialar için soru önergesi verdi.

aylin nazlıaka ankara su açıklamaları Haberi

aylin nazlıaka ankara su açıklamaları


Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp su örnekleri aldı.


ASKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı Nurullah Said Yeken, "Maalesef Sayın milletvekilimiz ve diğer buradaki site sakinleri, 21 adet villanın sakinleri, kaçak kuyu suyu kullanıyorlar ve kuyu suyunun içerisinde klor yok. Bu da insan sağlığı için büyük bir risk" dedi.


Nazlıaka'nın Çankaya'daki evine su sağlayan deponun önüne gelen Daire Başkanı Yeken, yaptığı açıklamada, 21 villanın hepsinin ortak bir sayaçtan su kullandığını, depoya gelen suyun evlere dağıldığını anlattı. Yaptıkları incelemede deponun durumunun kötü, tesisatların paslı olduğunu ifade eden Yeken, "Birinci geliş nedenimiz, Sayın Milletvekilimiz Aylin Hanım'ın yaptığı beyanatı biz ihbar kabul ederek geldik" diye konuştu. Yeken, ikinci olarak kaçak su...