04 / 05 / 2024

aynı daire kaç kişiye kiralanabilir

aynı daire kaç kişiye kiralanabilir

New York'ta kiralar da öğrencilerin alım gücüne göre çok ucuz değil. New York’un merkezinde oturan bir ev sahibi ise buna bir çözüm geliştirdi ve lüks daireyi 22 kişinin kalabileceği şekilde tasarladı.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var?

DKY inşaat tarafından inşa edilen DKY Kartal projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var? İşte detaylar...

Ada sahibi olmak ister misiniz? 2 hektarlık ada resmen daire fiyatına gidiyor!

Ada sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat geldi. 2 hektarlık adanın daire fiyatlarıyla benzer oranda satışa sunulması dikkat çekti. Tropik alan vadeden bu alan aynı zamanda yatırımcılara da farklı bir seçenek sunuyor. 

Yetim ve dul maaşı aynı anda alınır mı? Dul ve yetim aylığı kimlere bağlanır?

Yetim ve dul maaşları başta olmak üzere vatandaşlar aynı anda kaç maaş alabileceklerini merak ediyorlar. İşte bu durumda araştırılan sorular ve onların yanıtları!

Bina güçlendirme kaç para? İşte daire başı ödenecek fiyatlar!

‘Asrın felaketi’ denilen büyük depremlerin ardından Türkiye’nin birçok ilinde riskli yapılar için gündeme gelen güçlendirmeyle ilgili fiyatlar açıklandı. Peki binasına güçlendirme yapmak isteyen vatandaşlar daire başına kaç para ödeyecek? İşte o rakam…

İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İstanbul konut sayısı 2023! Hemen bu rakamlara bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında uzmanlar İstanbul depremine de dikkat çekti. Peki İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İşte İstanbul konut sayısı 2023...

Hayvan üreticisinin can yakan koyun hesabı! 1 daire kaç koyun ediyor?

Köşe yazarı ve aynı zamanda bir besici olan bir küçükbaş hayvan üreticisinin koyun hesabı can yaktı. Gençleri besiciliğe özendirmek isteyen üretici, özür diledi.

Kentsel dönüşümde kaç metrekareye daire veriliyor?

Kentsel dönüşüme girecek riskli bina malikleri ve hissedarları arsa payı ve metrekare hesaplamalarını merak ediyor. Peki, kentsel dönüşümde kaç metrekareye daire veriliyor?

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Babel: 11 evim var, emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım!

Galatasaray'dan kiralık olarak Ajax'a transfer olan Ryan Babel, 11 evi olduğunu ifade ederek, "Emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım" dedi...

Seba Suites Kağıthane satılık daire!

Seba Suites Kağıthane satılık daire fiyat bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Proje Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Toplam 144 adet daireden meydana gelen Seba Suites Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Peki Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Bella Residence Kağıthane daire fiyatları!

Anahtar teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği Bella Residence Kağıthane Evleri 92 daireden meydana geliyor. Bella Residence Kağıthane daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor.

aynı daire kaç kişiye kiralanabilir Haberi

aynı daire kaç kişiye kiralanabilir


New York dünyanın pek çok yerinden okumaya ve çalışmaya gelen insanların adresi. Kentte kiralar da öğrencilerin alım gücüne göre çok ucuz değil. New York’un merkezinde oturan bir ev sahibi ise buna bir çözüm geliştirdi ve lüks daireyi 22 kişinin kalabileceği şekilde tasarladı.


 Ev sahibi dairesinin içine 11 tane büyük ranza yerleştirdi. Toplam 80 metrekare olan evde erkekler ve kadınlar karışık olarak kalabilecek. ABD’li yetkililer ise bir evin bu şekilde kiralanmasının yasalara aykırı olduğunu belirttiler. Ev sahibinin belirttiği koşullara göre eve giren bir kişi en az 6 ay kalacak şekilde kira kontratı yapmalı. Evin içinde alkol almak kesinlikle...