01 / 05 / 2024

Aynur Okçu kimdir

Aynur Okçu kimdir

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli Mimar Aynur Okçu, imar planı yapılırken oluşabilecek yangınlara karşı binalarda dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı.

Ev sahipleri dikkat! Kiracı bulmak için çok uğraşabilirsiniz! 

Konut fiyatlarında yaşanan ve kiraların sürekli artmasının önüne geçmek adına hükümet çeşitli adımlar atıyor. Buna göre, evi boş olan ev sahibi olumsuz yönde etkilenebilir. Bu düzenleme sonrasında ev sahipleri ne gibi sıkıntılar ile karşı karşıya kalacak.

Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanı geçiyor: Dünyada fiyatlar normalleşti!

İş insanı Volkon Okçu,  resmi X sosyal medya hesabından, Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanının geldiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Okçu'nun o açıklaması ve gelen yorumlar...

Kiracılara anket: Kiranızı rahat ödeyebiliyor musunuz yoksa mahkeme aşamasında mısınız?

107,2 bin takipçisi olan iş insanı Volkon Okçu da resmi X sosyal medya hesabından kiracılar için bir soru sordu ve anket paylaştı. İşte Okçu'nun paylaştığı o anket ve hem ev sahibi hem de kiracılardan gelen yorumlar...

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı zirveyi kaptırmadı! Avrupa'nın en yoğunu oldu!

Yolcu hacmine göre son üç yıldır Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer alan İstanbul Havalimanı,  bu bölgede 25 Kasım-1 Aralık arasında en çok uçuşun gerçekleştirildiği havalimanı oldu.

Yüzde 50 peşinat ve 24 ay taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! O ilde 3 arsa satılıyor!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, E. Çelebi ve Okçu mahallelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm detaylar...

Ailelere kötü haber! Servis ücretlerine zam! İşte o illerde güncel servis ücretleri

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasına kısa bir süre kalmışken, bu yıl servis ücretlerinde çok uçuk bir şekilde zam meydana geldi. İşte detaylar…

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat! 

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, E. Çelebi, Kiraz Pınar ve Okçu mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi...

ŞOK Markete yüzde 50 indirimli çılgın Çarşamba: ŞOK 10 Ağustos aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte fiyat listesi

ŞOK Market'in 10 Ağustos aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bu hafta ŞOK'ta hangi aktüel ürünler kaç TL indirime girdi? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu 10 Ağustos Çarşamba 2022 fiyat listesi.

Dolarda dananın kuyruğu o gün resmen kopacak! Koşun bakın çok önemli

Dolarda dananın kuyruğunu koparacak haber geldi. Küresel piyasalar ABD'de açıklanacak enflasyon verilerine kilitlendi. ABD'de açıklanacak verilerin doların yönü açısından çok önemli yer tuttuğu öğrenildi.

ŞOK Marketten indirim bombası! 10 Ağustos aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 10 Ağustos aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, bu hafta ŞOK'ta hangi aktüel ürünler kaç TL indirimle satışa sunulacak? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu 10 Ağustos 2022 fiyat listesi.

ŞOK Marketten hafta sonu bombası! 6 ağustos aktüel ürünler kataloğu açıklandı! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 6 Ağustos aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, bu hafta ŞOK'ta hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar olacak? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu 6 Ağustos 2022 fiyat listesi.

ŞOK Market 6 Ağustos Cumartesi aktüel ürünler kataloğu açıklandı! İşte 6 Ağustos 2022 aktüel ürünler fiyat listesi

ŞOK Market'in 6 Ağustos aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bu hafta ŞOK Markette hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar TL olacak? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu 3 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Aynur Okçu kimdir Haberi

Aynur Okçu kimdir

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli Mimar Aynur Okçu, imar planı yapılırken oluşabilecek yangınlara karşı binalarda dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı. Okçu, imar planlarının acil durumlarda ekiplerin yaklaşabileceği şekilde parselasyon yapılması gerektiğini söyledi. Binaların imar planları yapılırken yangın durumlarına karşı da önlemler almıyor. Alınan önlemlerde insan hayatı açısından önem arz ediyor. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında görevli mimar Aynur Okçu, binalarda meydana gelecek yangınlara karşı imar planlarındaki önemli ayrıntıları dile getirdi. Yangın yönetmeliğine göre projelendirme ve uygulama yaptıklarını söyleyen Okçu, "Büyükşehir belediyesi sınırları içerisindeki bütün tesis, yapı, işletmelerin tasarımı ve kullanımı aşamasında yangında can ve mal kaybının en aza indirilecek şekilde öncesinde ve sonrasında önlemleri kapsar" dedi. Binaların imar planlarının acil durum ekiplerinin yaklaşabileceği şekilde parselasyon yapılması gerektiğine...