06 / 05 / 2024

ayşe naz tatlıcı

ayşe naz tatlıcı

Türkiye ’nin yetiştirdiği dünyanın sayılı   işadamlarından merhum Mehmet Salih Tatlıcı, ölümünün ikinci yılında kabri başında oğlu Mehmet Tatlıcı ve torunları tarafından anıldı...  

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Gram altın 6 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Analistler, gram altının 6 ay sonra göreceği rakamı açıkladı. Analistlerden peş peşe uyarı geldi. Bunu duyan vatandaş, cüzdanını kaptığı gibi kuyumcuya ışınlanacak! İşte gram altının 6 ay sonra göreceği o rakam... Duyanın ağzı bir karış açık kalıyor!

Migros'ta yetişen alıyor! Peynir ve çay çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda peynir ve çay çeşitleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi peynir ve çay ürünleri indirime girdi? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin İstanbul'da hayata geçirdiği yeni projesinden 300 bin TL peşinat ve 24 ay eşit taksitle konut sahibi olmak mümkün. İşte proje detayları...

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İşler tarafından kuruldu.

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Adele, Ayşe Gülnev Sutton'un evini satın aldı!

İngiliz şarkıcı Adele kiralık oturduğu Sultan 5. Murad’ın torunu Ayşe Gülnev Sutton’un 13 odalı malikanesini 7 milyon sterline satın aldı. 

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

ayşe naz tatlıcı Haberi

ayşe naz tatlıcı

Türkiye 'nin yetiştirdiği dünyanın sayılı   işadamlarından merhum Mehmet Salih Tatlıcı, ölümünün ikinci yılında kabri başında anıldı.
Geçen yıl eşi Nurten Tatlıcı ile oğlu Uğur Tatlıcı tarafından hazırlanan anma törenine kardeşleri Aziz Tatlıcı, Mustafa Tatlıcı ile aralarında işadamı Mustafa Süzer, Ismet Acar, Hüseyin Bayraktar, Atalay şžahinoğlu, Kadir Eriş ile Modacı Yıldırım Mayruk 'un bulunduğu çok sayıda davetli ve Tatlıcı şžirketler Grubunun tüm çalışanları katılmıştı.
Bu yılda yine kabri başında anılan Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı şunları söyledi; 'Adını verdiğin evladın Mehmet Tatlıcı ve doyamadığın torunların Ayşe Naz Tatlıcı ve Ömer Tarık Tatlıcı için hep bir rehber olarak kalacaksın. Eserlerine katılacağımız eserlerle sana layık olduğumuzu göstereceğiz. Ruhun şad olsun. Mevla rahmet eylesin'
Salih Tatlıcı Kimdir
Merhum Salih Tatlıcı 1931 yılında...