22 / 07 / 2024

Ayşe Nevra Yılmaz

Ayşe Nevra Yılmaz

Sivist Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Nevra Yılmaz ve Aytaç Çınargil ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi'nde kuruldu.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Bodrum'daki villasını 16 milyon Euro'ya satıyor! 

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan villasını satıyor. İşte vatandaşların yorumları...

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Elektriğe büyük zam işte o tarihte! Uzman isim resmen açıkladı: Faturalar uçacak!

Bakan Bayraktar, geçtiğimiz günlerde Mayıs ayında elektrik zammı beklentisi olmadığını belirtmişti. TCMB eski başekonomisti Hakan Kara, elektriğe büyük zamda tarihi açıkladı. İşte Kara'nın o paylaşımı ve yorumlar...

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim kampanyası başladı. Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan projede son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Kiralık ev arayanlara yıkım öncesi kiralık daire şoku: Artık evler 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık kiraya veriliyor!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm seferberliği varken, bazı konut sahiplerinin kiralamada başvurduğu yeni yöntem dikkat çekti. Eşyalı hale getirilen konutlar 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık olacak şekilde, kentsel dönüşüm öncesinde kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Yılmaz: Enflasyon 2024’de ciddi anlamda gerileyecek! 2026 yılında tek haneli rakamlara inecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni oldukça hareketli günler bekliyor. Pazartesi günü 12. Kalkınma Planı ile 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi’nin Meclis’e sunulması beklenirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyon hedefine ilişkin iddialı konuştu.

Ayşe Nevra Yılmaz Haberi

Ayşe Nevra Yılmaz

 Sivist Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Nevra Yılmaz ve Aytaç Çınargil ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi'nde kuruldu.


Sivist Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTOMOTİV -Kara yolu taşıma araçlarının teknik muayene faaliyetleri (otomobil, motosiklet, otobüs, pikap, kamyon ve diğer kara yolu araçlarının periyodik teknik muayene hizmetleri) yapmak. -Her türlü nakil vasıtanın tamir, bakım, boya ve servis hizmetlerini vermek, bu işler ile ilgili her türlü malzeme, yedek parça ve hizmeti almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. -Motorlu ve motorsuz elektrikli, elektronik her çeşit kara vasıtaları olan otomobil, kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs ve benzeri araçların her türlü tamir bakımını, yedek parça, modernizasyonu, rutin teknik kontrollerini yapmak....