18 / 05 / 2024

Ayşe Tütüncü

Ayşe Tütüncü

Antalya'nın marka değerine katkı sağlayacak ve ilçeye vizyon kazandıracak olan Parkorman projesinin yapımı başladı. Antalyalıları eğlence, macera ve doğa ile buluşturacak olan Kepez Parkorman projesi için temel atma töreni düzenledi.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

IMF’nin teknik ekibi eylül ayında Türkiye’ye geliyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF), teknik ekibinin dördüncü madde konsültasyonuna hazırlık için eylül ayında Türkiye'ye rutin bir ziyarette bulunacağını duyurdu. Ayrıca, IMF, Türkiye'den herhangi bir ekonomik destek talebi gelmediğini de paylaştı.

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Mayıs ayı zam şampiyonu çay, süt, tereyağı ve peynir oldu! Meyve arttı sebze düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Mayıs ayı zam şampiyonu çay, süt, tereyağı ve peynir olurken meyve fiyatları arttı sebze ise düştü. İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine sonrası duyurdu! 6 ay boyunca tüm ücretlerini devlet karşılayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Ek istihdam taahhüt eden firmaların işe alacakları her işçinin 3 veya 6 ay boyunca tüm ücretleri ve sosyal destek primlerini Çalışma Bakanlığı tarafından karşılanacak." dedi.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Migros sanal markette Ayın Çıtırları kampanyası! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Migros sanal marketlerde Ayın Çıtırları kampanyası başladı. Peki hangi ürünler indirime girdi? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Ayşe Tütüncü Haberi

Ayşe Tütüncü

2.2 MİLYON METREKARE 

Projenin yapılacağı Meşe Kapısı'ndaki törene eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Antalya için 2 milyon 202 bin metrekare yeşil alan üretmiş bir belediye olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu üretmiş olduğumuz yeşil alanın içerisinde Kent Ormanı, Macera Parkı, Seyir Terası gibi Antalyalıların, kente gelen misafirlerin dikkatine çeken, nitelikli yeşil alanların olması şehrimizin adına bize memnuniyet veriyor" ifadesini kullandı. Kepez Parkorman'nın, Antalya'nın marka değerine yeni artılar kazandıracak devasa bir yatırım olduğunun altını çizen Tütüncü, "Projenin ihalesinde istedik ki açık yaraya kurt düşmesin. Bu amaçla ihaleyi görsel medya organlarında canlı olarak yayınladık. Antalya'da, bir ihaleyi canlı yayınla yapan ilk belediye olduk" dedi. Projenin, belediyeye 30 milyon lira gelir getireceğine vurgu yapan Başkan Tütüncü, "Belediyemiz de bu...