04 / 05 / 2024

ayşe yüksel

ayşe yüksel

Financial Times’ta bugün yayınlanan bir haberde Türkiye’deki büyük altyapı projelerinin karşı karşıya olduğu finansal zorluklara dikkat çekildi. BBC Türkçe’ye göre, finansal belirsizlikler Türkiye’deki büyük altyapı projelerini tehdit ediyor...

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memurlara Temmuz ayında yüzde kaç zam yapılacak? Rakamlar peş peşe verildi! 

Milyonlarca memur maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memurlara Temmuz ayında yüzde kaç zam yapılacak? 

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Hemen bakın

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Altın yatırımcıları hemen bakın!

İstanbul Sanayi Odası açıkladı! Aralıkta 48,1’e yükseldi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Kasım ayında 45,7 olan Türkiye imalat PMI, aralık ayında 48,1’e yükseldi.

Migros'ta yetişen alıyor! Peynir ve çay çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda peynir ve çay çeşitleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi peynir ve çay ürünleri indirime girdi? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

2022’de suya yüzde 69,38, doğalgaza yüzde 50,4, elektriğe yüzde 35 zam geldi!

2022 yılının Eylül ayında elektriğe yüzde 20, suya yüzde 40,38 ve doğalgazın birim fiyatına yüzde 20,4 oranında fiyat artırımı gerçekleşti. Vatandaş artık isyan ederken, sizler için elektrik, su ve doğalgazda bu yıl içinde ne kadar zam yapılmış araştırdık. İşte haberin detayları…

İstanbul’un enflasyonu rekora koşuyor! Ağustos ayında yüzde 100’e dayandı...

İstanbul Ticaret Odası (İTO) 2022 Ağustos’a yönelik İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksini açıkladı. Söz konusu rapor Ağustos ayında İstanbul'daki enflasyonun bilançosunu gözler önüne serdi. İstanbul'da tüketici fiyatları ağustos ayında yıllık bazda yüzde 99,91 oranında arttı.

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İşler tarafından kuruldu.

Enflasyon mayıs ayında yüzde 0.89 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayı enflasyon verilerini açıkladı. Tüketici fiyatları aylık bazda yüzde 0.89 artış gösterdi. Nisan ayında yüzde 17.14'e kadar çıkan yıllık TÜFE, Mayıs ayında yüzde 16.59 oldu.

Otopark Yönetmeliği ay sonunda yürürlükte!

2018 yılının Şubat ayında açıklanan ve ‘her daireye bir otopark’ yapılmasını zorunlu kılan Otopark Yönetmeliği'nin ay sonunda yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Ayşe Selen Kocabaş kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş kimdir? Ayşe Selen Kocabaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Selen Kocabaş'ın biyografisi....

ayşe yüksel Haberi

ayşe yüksel


BBC Türkçe’ye göre, Daniel Dombey’in imzasını taşıyan haberde, finansal belirsizliklerin Türkiye’deki büyük altyapı projelerini tehdit ettiği belirtiliyor. 


Haberde ilk olarak dünyanın en büyük havaalanı olacağı söylenen yeni İstanbul havaalanıyla ilgili projenin büyüklüğüne dikkat çekiliyor. Ancak bununla beraber yeni havaalanı projesiyle ilgili finansal belirsizlikler nedeniyle Atatürk havaalanının kapasitesinin genişletilmesi için çalışmalara başlandığı aktarılıyor. 


Gazete bu durumun, ülkenin çok büyük altyapı projelerinin ertelenmesi veya ölçeklerinin düşürülmesi ihtimalini gösteren son işaret olduğunu söylüyor. Haberde ülkedeki diğer büyük altyapı projelerinin de sorunlarla karşı karşıya olduğu da belirtiliyor. Çevre konusundaki kaygılar etrafında ülkenin ilk nükleer santralinin açılışının en az bir yıl ertelenmesinin olası göründüğünü belirten gazete, iş çevrelerinden Kanal İstanbul projesine yönelik ilginin de az olduğunu aktarıyor. 


Altyapı projeleriyle ilgili komplo teorileri


Gazete yeni havaalanı projesinin, proje için...