05 / 05 / 2024

Ayşenur İslam açıklamaları

Ayşenur İslam açıklamaları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ANKA Çocuk Destek Programı'nın Meyra Otel'deki tanıtım toplantısına katıldı. İslam ''ANKA'dan doğacak yeni programları çocuk evleri ve sevgi evlerinde uygulamayı istiyoruz'' dedi.

Ayşenur İslam: Ermenek'te ilk etapta maddi sıkıntı yaşanmamasına çalışıyoruz!

Bakan İslam, Ermenek'teki maden kazasına ilişkin, "Ermenek'te genellikle madende mahsur kalan işçilerimiz ailedeki tek çalışanlar. Bunu göze alarak ilk etapta maddi bir sıkıntı yaşanmamasına çalışıyoruz" dedi

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP Univercity, Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde yükseliyor. AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje, işte ayrıntılar..

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

Türk Boğası haziran ayı fiyatlarını açıkladı! Tümosan Traktör fiyatları ne kadar?

Türk Boğası lakabı ile bilinen Tümosan Traktör'ün haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Peki, Tümosan traktörler ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Haziran ayı temettü açıklandı! Hangi şirketler halka arz ediyor?

Haziran ayı temattüdü için peş peşe açıklamalar geldi. Halka arz takvimi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Hangi şirketlerde arz olacak. 

Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması; "Bu yılın temmuz ayında..."

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, iş insanları ile bir araya geldi ve konuşmasında temmuz ayında asgari ücrete yapılması beklenen ara zamla ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak? Mayıs ayı enflasyon beklentileri açıklandı mı? 

Enflasyon oranları için yapılan son dakika açıklamaları da yakından takip ediliyor. Peki Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak?

Çay hasat sezonu açıldı! ÇAYKUR 3 günde 730 ton yaş çay aldı!

Çay hasat sezonu açıldı. Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürlüğü üreticiden 3 günde 730 ton yaş çay alımı yaptığı açıklandı.

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamı 3-4 ay içinde açılacak! 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, birkaç küçük rötuştan sonra İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tamamının 3-4 ay içinde açılacağını duyurdu. 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

MediaMarkt’ta Ramazan kampanyası! Airfryer’dan fırına, çay makinesinden blender’a indirim! 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfryer’dan fırına, çay makinesinden blender’a Ramazan’da ihtiyaç duyulan tüm teknolojik aletler MediaMarkt’ta kampanyaya girdi. İşte detaylar...

Ayşenur İslam açıklamaları Haberi

Ayşenur İslam açıklamaları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, suça sürüklenen ve suçun mağduru çocuklara yönelik geliştirilen yeni proje ANKA Çocuk Destek Programı'nın Meyra Otel'deki tanıtım toplantısına katıldı.


Toplantıdaki konuşmasında korunma ve bakım ihtiyacı olan çocukların korunması, bakım altına alınması ve gözetilmesinin bireysel, toplumsal, dini, ahlaki birer görev olmanın yanında, bakanlığın anayasal ve yasal görevi olduğuna dikkati çeken İslam, çocuklar için en sağlıklı ortamın ailelerinin yanında hayatlarını sürdürmeleri olduğunu söyledi.


Yurt ve yuvaların çocuk evlerine, sevgi evlerine dönüştürülmesi çalışmalarına değinen Bakan İslam, 2014 yıl sonu itibariyle bu programın yüzde 90'nını tamamladıklarını, bin 15 çocuk evinde 5 bin 68 çocuk; 73 çocuk evi sitesinde 500 villa tipi evde ise 4 bin 500 çocuğun bakım altına alındığını bildirdi.


İslam, ''2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda...