04 / 10 / 2024

Ayşenur İslam ermenek açıklamaları

Ayşenur İslam ermenek açıklamaları

Bakan İslam, Ermenek'teki maden kazasına ilişkin, "Ermenek'te genellikle madende mahsur kalan işçilerimiz ailedeki tek çalışanlar. Bunu göze alarak ilk etapta maddi bir sıkıntı yaşanmamasına çalışıyoruz" dedi

İslam Memiş gram altının Aralık ayında ne kadar olacağını açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının Aralık ayında ne kadar olacağını açıkladı.

Fırtına uyarısı yapan İslam Memiş'ten şimdi ‘de kriz ayı' uyarısı geldi: Büyük çalkantılar olacak!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş’ten şimdi de  'kriz ayı' uyarısı verdi. Memiş yaptığı açıklamada büyük çalkantılar olacağını söyledi.

Altının rotası belli oldu! İslam Memiş ekim ayını işaret etti ve rakam verdi! Gram altın ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının yönüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, Ekim ayını işaret ederek, rakam verdi. Gram altın ne kadar olacak?

'Kocaman bir soru işareti' diyen İslam Memiş'ten düşündüren altın yorumu! 4 ay sonra altın fiyatları düşecek mi?

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, 4 ay sonrasını işaret ederek 'kocaman bir soru işareti' dedi. Altın fiyatları düşecek mi?

'Siz hanicilere bakmayın' diyen İslam Memiş, gram altında ağustos ayı için 'rekor' beklentisini açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım aracı olan gram altında ağustos ayı için 'rekor' beklentisini açıkladı. İslam Memiş, piyasalar için 'savaş' riskine dikkat çekti

İslam Memiş gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı!

Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın Ağustos ayında ne kadar olacak? 

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten Temmuz ayının ilk haftası için yeni uyarı!

Tahminleri tek tek tutan ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasında yera lan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de Temmuz ayının ilk haftası için yeni uyarı geldi. İşte Finans Analisti İslam Memiş'in açıklamaları...

Gram altın 6 ay sonra bu kadar olacak! Altının efendisi açıkladı, bu rakamı duyan mıh gibi çakıldı! Hemen bir göz atın

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım aracı arasında başı çeken gram altının 6 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı. İşte altının efendisi İslam Memiş'in telaffuz ettiği o rakamlar...

Gram altında her ay yeni rekor gelecek! İslam Memiş'ten şok eden açıklama: Şimdi altın almalı mı, satmalı mı? 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Temmuz itibarıyla altın fiyatlarında her ay yeni rekorun geleceğine dikkat çekti. İşte altını olanları ve yatırımcıları buz kestirecek o açıklama...

Altında mayıs sinyali! Bu ay altın fiyatları ne olacak? İslam Memiş sır gibi saklanan o bilgiyi verdi!

Altın fiyatları düşecek mi? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılırken, İslam Memiş'ten sır gibi saklanan bilgiyi verdi. Altında mayıs sinyali geldi. Altın fiyatları bu ay nasıl olacak?

'Uyanın ve işinize bakın' diyen İslam Memiş doların önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi dolar kurunun Mart ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar önümüzdeki ay ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın 1 ay sonra ne kadar olacak? 

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Ayşenur İslam ermenek açıklamaları Haberi

Ayşenur İslam ermenek açıklamaları


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Ermenek'teki maden kazasına ilişkin, "İlk etapta maddi bir sıkıntı yaşanmasın diye ailelere yardım ödemesi yapıyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Editör Masasında gündeme ilişkin soruları yanıtlayacak, bakanlığının faaliyetlerine dair konularda değerlendirmelerde bulunuyor.


Bakan İslam, Ermenek'teki maden kazasına ilişkin, "Ermenek'te genellikle madende mahsur kalan işçilerimiz ailedeki tek çalışanlar. Bunu göze alarak ilk etapta maddi bir sıkıntı yaşanmasın diye olay olur olmaz ailelere, içşçilerin aylık maaşına yaklaşan bir miktarda bir yardım ödemesi hemen yapıyoruz. Onu gerçekleştirmeye çalışıyoruz şu anda" dedi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda medyanın konuyla ilgili bir toplantı yaparak bu haberlerin dilinin nasıl organize edilmesi gerektiğine karar verebileceğini ifade ederek, ''Bunun çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bunu sizden...