14 / 05 / 2024

Aytaç Et satış

Aytaç Et satış

Yıldız Holding ve iştirakleri, Aytaç Et Entegre Tesisleri'nin yüzde 75'inin satın alınması için Yimpaş Holdingle ön anlaşma imzaladı. Satışın tamamlanması Rekabet Kurumu onayından sonra "a kalite" gerçekleşecek...

Et ve Süt Kurumu'ndan et fiyatlarına yüzde 25 zam!

Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptığını duyurdu. Buna göre; Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu (ESK), et satış fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptığını açıkladı.

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

A101'de indirim resmen başladı! Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye satılacak.

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Et Süt Kurumu Polonya’dan sığır eti ithal edecek! Kilosu 195 liradan satılacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK), Polonya’dan tır bazlı taze karkas sığır eti ithal edeceğini ve şarküteri ürünleri üreten firmalara satacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kurban pazarlarında satılmayan hayvanları Et ve Süt Kurumu alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kurban Bayramı sebebiyle pazarlara getirilen fakat satılamayan kurbanlıklar, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacak.

Baklava fiyatları et fiyatlarını resmen solladı! Bayramlar baklavasız geçecek!

Yapılan zamlar kapsamında baklava fiyatları et fiyatlarıyla yarışıyor. Bayramların ve Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından olan baklavaların fiyatları resmen dudak uçuklatıyor. Kurban Bayramı için baklava satın almak isteyenler fiyatları görünce hayrete düştüler. İşte 2023 baklava fiyatları…

BİM'de 8 parça çelik tencere seti 1.249 TL, kasap bıçağı, et kesme bıçağı 34,50 TL'ye düştü! 

BİM 16 Haziran 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda, 8 parça çelik tencere seti 1.249 TL, kasap bıçağı, et kesme bıçağı 34,50 TL'ye satışa sunulacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Rekabete dayanamayan kasaplar da artık ithal et satabilecek!

İthal edilen ucuz etlerin zincir marketlerde satılması nedeniyle haksız rekabete uğrayan kasaplar da artık ithal et satabilecek. İlk etapta Et ve Süt Kurumu bulunan il ve ilçelerde satış yapılacak.

Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaşma imzaladı! Artık et kasaplarda ucuza satılacak!

Et fiyatlarının düşürülmesine yönelik olarak Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında bir protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak ve Erzurum'da et fiyatlarının yaklaşık %30 oranında düşmesi öngörülüyor.

Et ve Süt Kurumu'ndan flaş açıklama! Çok önemli bir gelişme yaşandı!

Et ve Süt Kurumu (ESK), şarküteri üretimi yapan firmalara yönelik olarak mayıs sonuna kadar 16 bin canlı kesimlik büyükbaş hayvandan elde edilecek karkasların satışını yapacağını açıkladı.

Aytaç Et satış Haberi

Aytaç Et satış

Yıldız Holding ve iştirakleri, Aytaç Et Entegre Tesisleri'nin yüzde 75'inin satın alınması için Yimpaş Holdingle ön anlaşma imzaladı. Satışın tamamlanması Rekabet Kurumu onayından sonra "a kalite" gerçekleşecek. Yapılan anlaşmaya göre Yıldız Holding ve iştirakleri, şirketin Çankırı Çerkeş'te 910 dönümlük arazi üzerine kurulu tesisinin yüzde 75'ini gayrimenkulleri ile birlikte satın alacak. 216 çalışanı bulunan Aytaç Et, tüm mali yükümlülükleri ile birlikte 150 milyon liraya Yıldız Holding'e...