08 / 05 / 2024

Aytaç Manço özgeçmiş

Aytaç Manço özgeçmiş

Yüksek Mimar Aytaç Manço kimdir? Yüksek Mimar Aytaç Manço bugüne kadar hangi projelere imza attı? Yüksek Mimar Aytaç Manço, Manço Mimarlık ofisini ne zaman kurdu? İşte Aytaç Manço'nun biyografisi...

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi? Tapu hangi hallerde bozulur?

Tapu intikal durumu pek çok durumda yaşanabiliyor. Örneğin bir baba, oğluna tapu verebilir. Tapu verildiğinde geri alınabilir mi, alınmaz mı? İşte detaylar!

Dolarlarımızı bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt geldi! Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar/TL kurundaki hareketlilik devam ediyor. Seçim öncesi dolar/TL kuru Fed faiz  kararından sonra durağan seviyesine devam etti. Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.  Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak.

Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak  

Zirve seviyelere kadar yükseldikten sonra geri çekilen gram altın fiyatı için uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak.

e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal desteklere geçtiğimiz aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' dahil edilmişti. e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki oynaklığı dikkate alarak yılsonu tahminini güncelledi. Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!..İşte ayrıntılar...

Dolar 23,43 TL olacak! Tarih belli oldu! Doları olan herkes o günü bekliyor! Bakmayan çok pişman olacak!

Türkiye Cumhuriyti Merkez Bankası doların 23,43 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. Doları olan herkes o günü bekliyor! Bakmayan çok pişman olacak!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? 28 Ocak akaryakıt fiyatları. O şirket indirime gitti

Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak

Gram altın fiyatı bugün 1178 TL seviyesi ile rekor kırdı. Yatırımcılar ise grama altında bir sonraki seviyesini merak ediyor. Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Aytaç Manço özgeçmiş Haberi

Aytaç Manço özgeçmiş

Aytaç Manço kimdir?

Aytaç Manço 1936 yılı İstanbul doğumlu. 1955'te Şişli Terakki Lisesi'nden mezun oldu. 1955-1957 yılları arasında IMA Mimarlık Bürosu'nda Maruf önal, Abdurrahman Hancı, Süha Toner ve Şahap Aran Y. Mimarlar yanında teknik ressam olarak çalıştı. 


1957'de Arı İnşaat, Haydarpaşa Liman İnşaatı şantiyesinde teknik ressam olarak çalıştı. 1960-1963 yılları arasında Prof. Muhlis Türkmen ve Prof. Hamdi Şensoy Y. Mimarlar Bürosu'nda, 1964-1965 yılları arasında Kadri Eroğan Mimarlık Bürosu'nda yardımcı mimar olarak görev aldı. 1965 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde tahsilini tamamlayıp yüksek mimar ünvanını aldı.

1965-1967 yılları arasında Münih-Almanya'da Hubert Michel Mimarlık Bürosu'nda ve Orhan çakmakçıoğlu Y. Mimar ile çeşitli proje ve yarışmalara katıldı. 1967'de Londra-İngiltere W. Bennett Mimarlık Bürosu'nda çalıştı. 


1967-1969 yılları arasında Suudi Kraliyet Ailesi özel Mimarlığı, Cidde/Suudi Arabistan, okul, villalar,...