18 / 05 / 2024

Aytop Koop

Aytop Koop

S.S. İstanbul Anadolu Yakası Gıda Toptancıları Baharat, Kuruyemiş ve İhracat Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, Sultanbeyli'de 89 bin metrekare alanlı işyeri yapılması işini ihaleye çıkardı

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Gıdada vatandaşa müjdeli haber! Ucuz satış yapacak Koop-Bakkal’lar geliyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sayılarının artacağını duyurduğu, ucuz gıdanın adresi olarak gösterilen Tarım Kredi Kooperatifleri’nin projesi Koop-Bakkal uygulaması genişliyor. 17 ile daha yeni ucuz bakkallar geliyor. İşte vatandaşı çok sevindirecek o detaylar…

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Tez-Koop-İş Sendikası: AVM'ler açılmamalı!

Tez-Koop-İş Sendikası AVM'lerin 11 Mayıs'ta açılmasıyla ilgili olarak, Sağlık Bakanlığı’na yazı gönderdi. Sendika, ‘AVM’leri açmayın’ dedi...

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Koop Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Koop Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Burak Dolu tarafından bugün Beyoğlu'nda kuruldu.

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Ege-Koop'tan Manisa ve İzmir'e 2 yeni proje!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

Aytop Koop Haberi

Aytop Koop

İhale ilanı şöyle;


S.S. İSTANBUL ANADOLU YAKASI GIDA TOPTANCILARI BAHARAT, KURUYEMİŞ VE İHRACAT MERKEZİ TOPLU İŞYERİ YAPI KOOPERATİFİ


İnşaat yapım işi, ihale ilanı

Kooperatifimizin yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine benzer olarak açık ihale usulü ile, anahtar teslimi götürü bedel olarak ihale edilecektir. Ancak kooperatifimiz bahsi geçen yasaya ve kamu ihale kurumu kurallarına tabi olmayıp, işi dilediğine vermekte serbesttir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1- İdarenin 

a) Adresi: Battal Gazi Mah. Şark Caddesi Aytop Gıda sitesi İdari bina Suitanbeyli/ İstanbul

b) Telefon ve Faks:  (0216) 592 05 35 (0216) 592 05 36 

c) Elektronik Posta: [email protected]

ç) İhale Dokümanın görülebileceği internet adresi: Yok 

 

2- İhale konusu yapım işinin 

 

a) Niteliği, türü: Tamamı- Yapım işi, işyeri inşaatı anahtar teslim götürü birim fiyat, açık ihale...