02 / 05 / 2024

Ayvalık Cunda arasına köprü mü yapılacak

Ayvalık Cunda arasına köprü mü yapılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Ayvalık - Cunda arasına yapacağımız köprü için halka sorduk. Ankete katılanların yüzde 62'si taş köprüden yana oy kullandı" dedi

Ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü!

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Esenyurt'ta bir ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü. İşte ayrıntılar...

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Bu yıl rekor beklenen ihracatta hedef ilk 10 ülke arasına girmek!

Türkiye'nin 1923'te 50,8 milyon dolarla başlayan ihracat yolculuğunda bu yıl hedefi 255 milyar dolar. TİM’e göre 2026'da 302 milyar dolarlık ihracata ulaşılarak, gelecek yıllarda ilk 10 ülke arasına girilecek.

Ayvalık'a 124 odalı yeni otel geliyor!

Tatilcilerin gözde tatil beldeleri arasında yer alan Ayvalık'ta 124 odalı otel inşa edilecek. İşte bu yeni yatırım ile ilgili detaylar...

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

Altında resmen büyük fırtına! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bir bakın

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altında resmen büyük fırtına geldi. Tek tek açıklanan bu rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bir bakın...

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı  "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2021 listesi resmen açıklandı. İzocam yine Türkiye’nin dev sanayi kuruluşları arasına adını yazdırdı.

Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi: Sağlık çalışanlarına zam geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan da yaptığı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor!

Otel yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Ayvalık'taki Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor...

Ayvalık'ta Koruma Amaçlı İmar Planları'nın iptaline tepki!

Ayvalık'taki Alibey Adası (Cunda) ve Çamlık Kentsel Sit Alanları'na ait Koruma Amaçlı İmar Planlarının, Balıkesir Koruma Bölge Kurulu’nun kararı ile iptal edilmesine yönelik tepkiler devam ediyor. Ayvalık Tabiat Platformu ve Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Ayvalık'ın korunmasını talep ediyor.

Ayvalık'a tam donanımlı yaşlı bakımevi!

Ayvalık’ın tam donanımlı ilk yaşlı bakımevi için çalışmalar başladı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bağışçı Cihan Şişman arasında protokol imzalandı.

Türkiye'nin ilk gıda ihtisas OSB'si Ayvalık'ta kuruluyor!

Ayvalık'ta Türkiye'nin ilk gıda ihtisas organize sanayi bölgesinin yapımına başlandı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yatırımcılara çağrı yaptı.

Ayvalık Cunda arasına köprü mü yapılacak Haberi

Ayvalık Cunda arasına köprü mü yapılacak


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Ayvalık-Cunda arasına yapacağımız köprü için halka sorduk. Ankete katılanların yüzde 62'si taş köprüden yana oy kullandı" dedi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Ayvalık- Cunda geçiş köprüsü yapmak için internet üzerinde açtığı anketin sonu ermesine bir ay kala, 12 bine yakın kişinin yüzde 62'si "taş köprü"den yana oy kullandı. Halkın isteğine uygun köprü yapmak için ekim ayı başında başlatılan anketin sonuçlarının alınmaya başladığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Körfezi temizleyecek, dip derinliğini yeniden düzenleyecek ve tarihi dokuya uygun bir köprü yapacağız. Ankete katılanların yüzde 62'si taş köprüden yana oy kullandı" dedi. 



Taş eksenli 


köprü Ankete ilk günden itibaren gösterilen ilgi giderek arttı ve bir ayın sonunda üç alternatiften "Cunda taş eksenli köprü" en çok ilgiyi...