03 / 05 / 2024

Ayvalık turizm rehberi

Ayvalık turizm rehberi

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer açıkladı: "Ayvalık'ta yazın fırınlar tam kapasite çalışıyor. Tatilciler sahildeki kafeteryalarda bir bardak çay için sıra bekliyor. Nüfusun yazm bir anda 9'a katlanması belediyecilik açısından da sıkıntılara neden olu

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Ayvalık Küçükköy'de taş evlerin metrekaresi 3 bin TL!

Fatih’in Midilli seferinde Ayvalık’ta kurulan yeniçeri köyü Yeniçarohori, şimdiki adıyla Küçükköy sanatçıların ilgi odağı oldu. Ev fiyatları makul. Turizm sektörü giderek hareketleniyor. Taş evler ise tamir edilmeyi bekliyor. 

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Ayvalık'ta SİT alanlar için imza kampanyası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’ndeki SİT alanlarını tekrar değerlendirmeye almak için geçen Nisan ayında başlattığı çalışma tepki çekti. Tepki olarak imza kampanyası başlatıldı.

Seyfet Yatçılık Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyfet Yatçılık Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyfet Taştan tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Beykoz, Anadolu Hisarı Mahallesi, Körfez Caddesi'nde kuruldu.

ATF Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATF Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Meytalman tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim 'de İstanbul, Ataşehir, Mevlana Mahallesi, Mine Sokak 'ta kuruldu.

Ayvalık'ta OSB heyecanı!

Ayvalık'ın Altınova Mahallesi’nde kurulacak olan Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için engel kalmadı. 1 ay sonra resmiyet kazanması beklenen proje heyecan yarattı.

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Kuşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Fatih'de kuruldu.

Santa Yatırım Danışmanlık Turizm Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Santa Yatırım Danışmanlık Turizm Emlak Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Balcı müdür temsil ve ilzama yetkililiğinde, 7 Eylül'de İstanbul Beşiktaş'ta kuruldu.

EA Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EA Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aşkın Aşam ve Elhan Shadravan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beyoğlu, Kadı Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Ayvalık Yeni Mahalle'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ayvalık Belediyesi tarafından yeni Ayvalık Devlet Hastanesi önünde başlatılan kavşak yapımı programı dâhilinde yürütülen Yeni Mahalle yolu genişletme çalışması da başlatıldı.

Ayvalık’ta bir modern köy kuruluyor!

Bir grup sanatçının Ayvalık’ta bir köyün yenilenmesi için büyük bir çalışma yapıyorlar. Alaçatı’yı Alaçatı yapan sanatçılar, galeri sahipleri ve gurme mekanlar, artan kiraları daha fazla kaldıramayıp Küçükköy’ü keşfettiler ve yer satın almaya, restore etm

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 20 milyon 400 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Ayvalık turizm rehberi Haberi

Ayvalık turizm rehberi

Ayvalık'ta plajlar şu anda tıklım tıklım. Kuzey Ege'nin turizm merkezi Ayvalık'ta kışm nüfus 60 bin. Yazm ise patlama oluyor. Ramazan aymı sakin geçiren Ayvalık bugünlerde tatilci akınına uğradı. Bu yüzden ilçenin nüfusu bir anda 500 bine çıktı. Plajlar, lokantalar tıklım tıklım doldu. 

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer açıkladı: "Ayvalık'ta yazm fırınlar tam kapasite çalışıyor. Tatilciler sahildeki kafeteryalarda bir bardak çay için sıra bekliyor. Nüfusun yazm bir anda 9'a katlanması belediyecilik açısından da sıkıntılara neden...