03 / 05 / 2024

azeri yatırımcının göktürk emlak yatırımı

azeri yatırımcının göktürk emlak yatırımı

Keller Williams, Avrupa Yakası’nın özellikle son yıllarda çocuklu ailelerin tercih ettiği Göktürk ve Kemerburgaz gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Göktürk ve Kemerburgaz’da metrekare fiyatları 4 bin ile 4 bin 500 dolardan alıcı buluyor.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Borsada bireysel yatırımcının kaybetmesinin suçlusu kim?

Borsa İstanbul’daki dalgalı seyir devam ederken, küçük yatırımcı sayısı da azalıyor. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kayıpta olan bireysel yatırımcının bu durumundan vicdansız olarak nitelendirdiği “fenomenleri” sorumlu tuttu.

Borsada dengeler şaştı! Yabancı yatırımcının faturası küçük yatırımcıya kesildi! 

Yabancı yatırımcıların borsaya gelmesi ile borsada dengeler şaştı. 4 yıl öncesine kadar yabancı giderken yükselen borsa, şimdi yabancı gelince düşmeye başladı. Yabancı yatırımcının faturası ise küçük yatırımcıya kesildi.

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar o güne odaklandı! 4 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın yatırımcılarının gözü ABD Merkez Bankası faiz kararında. Karar sonucu altın fiyatlarını etkileyecek. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar oldu? 4 Eylül 2023 canlı altın

Ne altın ne de dolar. Yatırımcının gözdesi o alacak. Herkes parasını çekip oraya yatıracak

Ne altın en dolar.. Analistler tarafından yatırımcının yeni gözdesi olacak yatırım aracı açıklandı. Detaylar oldukça heyecan verici.

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Altın dehası İslam Memiş altın için tarih verdi! Altın yatırımcıları dikkat edin, o tarihte tansiyon yükselecek

Altın dehası İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek tansiyonun yükseleceği tarihi açıkladı. Altın yatırımcıları o güne dikkat...

Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceği tarihi resmen açıkladı! Yatırımcılar o günü iple çekiyor...

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceğim tarihi açıkladı. Yatırımcılar o günü iple çekiyor. İşte altının yükselişe geçeceği tarih...

Konut sorunu büyüyor! Sektör temsilcilerinden 'Yatırımcının önünü açın' talebi! 

Konut piyasasında son senelerde yatırımcıların iştah kaybı ile üretimde ciddi düşüşler yaşandı. Sektörden 'Yatırımcının önünü açın' talebi geldi. 

İslam Memiş'ten kritik uyarı! Bunu sakın yapmayın! İşte yatırımcının yeni yol haritası

Altın fiyatlarındaki hareketlenmeler yatırımcıların ana gündemi olmaya devam ediyor. Piyasadaki hareketlilik ile beraber uzman isimlerden yatırımcıların aklındaki sorulara cevap geliyor  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gündemi değerlendirdi.

Dolar 24 TL sınırına yaklaştı! Gümbür gümbür geliyor! Yatırımcılar o günü bekliyor

Dolar/TL kuru bugün 24 TL sınırına yaklaştı. Dolar kurundaki yükselişler devam ederken yatırımcılar Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklandı. Dolar gümbür gümbür geliyor...

azeri yatırımcının göktürk emlak yatırımı Haberi

azeri yatırımcının göktürk emlak yatırımı

Dünyanın en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Avrupa Yakası’nın özellikle son yıllarda çocuklu ailelerin ve beyaz yakalılarının tercih ettiği Göktürk ve Kemerburgaz gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini üzerini çekmeye devam eden Göktürk ve Kemerburgaz’da metrekare fiyatları 4 bin ile 4 bin 500 dolardan alıcı buluyor.


Şehrin merkezine yakın ancak karmaşadan uzak İstanbul’un en seçkin yerleşim merkezleri arasında yer alan Göktürk ve Kemerburgaz’a yatırımcıların ilgisi artmaya devam ediyor. Bölgenin uzmanı Keller Williams Platin Danışmanı Ceylan Aksu Belgrad Ormanı’na yakınlığı ve sakin yapısıyla özellikle beyaz yakalı ve çocuklu ailelerin tercih ettiği Göktürk ve Kemerburgaz gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Küçük bir bölge olmasına rağmen ilginin son 5 yılda artarak sürdüğünü belirten Aksu; “Özellikle çocuklu veya çocuk sahibi olmayı...