22 / 05 / 2024

Azmi Kumova doğumgünü

Azmi Kumova doğumgünü

İşadamı, eski Tenis Fedarasyonu Başkanı Azmi Kumova, 65. yaş gününü çalışanları ile kutladı. Kumova, pastasını çalışanlarıyla birlikte devam ettirdiği inşaatın şantiyesinde kesti..

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Prof. Dr. Doğangün 'Deprem işaret veriyor, neyi bekliyoruz' diyerek yapılması gerekenleri sıraladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Bursa'da 300'ü aşkın kişi binasına karot testi yaptırmak için başvurduğunu ancak test yaptırmadığını belirterek isyan etti.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gazda son dakika gelişmesi! Detaylar netleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gaz ile ilgili son dakika haberi geldi. Yaklaşık 20 milyon abonenin yararlanacağı ücretsiz doğalgazın detayları netleşti. İşte ayrıntılar...

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Doğalgaz kullananlar hemen baksın! Yeni döneme girildi!

Doğalgazın ne zaman ücretsiz olacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki doğalgaz ne zaman ücretsiz olacak? İşte detaylar!

Karısına 'neden erkek doğurmadın' demek psikolojik şiddet sayılacak! Yargıtay boşanma sebebi olarak belirledi!

Yargıtay boşanma davasında çarpıcı bir karar aldı. Yargıtay Hukuk Dairesi ‘’neden erkek çocuk doğurmadın?’’ diye eşini hor gören erkek eşi kusurlu buldu. İşte kararla ilgili tüm detaylar…

Yeni Doblo Trekking ile sevdiklerinizle doğanın tadını çıkarın! İşte 21 Eylül 2022 Yeni Doblo Trekking fiyat listesi

Fiat ticari araçların gözdesi Doblo Combi, Yeni Trekking modeli ile hem hafta içi yoğun iş temponuza uyum sağlamak hem de hafta sonu sevdiklerinizle doğanın tadını doyasıya çıkarmak için tasarlandı. İşte 21 Eylül 2022 Fiat Doblo fiyat listesi

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

Elektriğin fiyatı bir yılda yüzde 32.3, doğalgazın yüzde 34.7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, konutlarda kullanılan elektriğin fiyatı yüzde 32.3, doğalgazın fiyatı yüzde 34.7 yükseldi.

Azmi Kumova doğumgünü Haberi

Azmi Kumova doğumgünü

İşadamı, eski Tenis Fedarasyonu Başkanı Azmi Kumova, 65. yaş gününü çalışanları ile kutladı. Pastasını çalışanlarıyla birlikte devam ettirdiği inşaatında kesen Kumova, "Yaptığım spor sayesinde kendimi hala 18 yaşında hissediyorum" dedi. 


Habertürk...