08 / 07 / 2024

azmi kumovanın arabası

azmi kumovanın arabası

Posta Ege Gazetesinin haberine göre; Kumova İnşaat'ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Kumova kendine yeni bir BMW X3 model cip aldı. Azmi Kumova arabasını park etmeye çalışırken görüntülendi...

Benzin ve motorin zammı ertelenmişti, yeni tarih belli oldu! Arabası olanlar hemen bu tarihe bakın!

Sürücülerin gündeminden düşmeyen motorin ve benzine gelmesi beklenen zammın ertelenmesinden sonra yeni tarih de verildi. Benzin grubunda 1 TL 81 kuruş, motorin grubunda 1 TL 79 kuruş fiyat artışı bekleniyor. İşte yeni zam tarihi... 

Artık ev almak isteyen arabasını, araba almak isteyen de konut, arsa ve tarlasını takas ediyor!

Düşen alım gücü ve yükselen maliyetleri konut ve otomotiv gibi lokomotif sektörlerde piyasanın alternatif takas seçeneklerine yönelmesine neden oldu. Konut ihtiyacı olan lüks aracını, otomobil almak isteyen arsa veya ofisini takas ediyor. İşte ayrıntılar...

Benzin ve motorine zam geliyor! Tarih belli oldu! O güne kadar herkes arabasını doldursun!

Petrolün brent varil fiyatı akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Benzin ve motorin fiyatları yakından takip ediliyor. Arabası olanlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Peki akaryakıta ne zaman zam gelecek? Bugün benzin kaç lira? 19 Mart 2024 akaryakıt fiyatları...

480 bin TL'nin aylık getirisini görenler inanamadı! Arabasını, arsasını satan parasını faize yatırdı!

Son günlerde sık sık gündeme gelen mevduat faizlerinin getirisi uçtu, hal böyle olunca da otomobilini, arsasını satanlar parasını faize yatırdı. Peki 480 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?

ŞOK markette yarın hangi ürünlerde indirim var? ŞOK 17 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 17 Şubat 2024 kataloğunu yayımladı. Bu cumartesi ŞOK markette elektronik ürün, gıda ve seçili birçok üründe indirim yapılacak. Samsung 11 Kg Çamaşır Makinesi 19.999 TL, Tekerlekli Pazar Arabası 139 TL.

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

5 milyon TL’niz var, neye yatırır, en çok neden kazanırdınız! Ev, arsa, borsa,faiz…

Mevduat faizlerinin artmasıyla birçok kişi evini, arabasını satıp parasını bankada değerlendiriyor. Borsa Emiliano resmi sosyal medya hesabından 5 milyon TL’nin 32 günlük faiz getirisini paylaşarak ne yapardınız diye sordu.

TÜVTÜRK'ten yeni düzenleme! Arabası olanlar mutlaka baksın! Bunu yapmayanlar eli boş dönecek!

Milyonlarca taşıtın muayene edildiği TÜVTÜRK yeni düzenlemeye gitti. Yeni uygulamadan haberi olmayan araç sahipleri, hiçbir işlem yaptıramadan eli boş dönüyor.

Arabası olanlar resmen vergi yükü altında ezilecek! Tam 1 trilyon TL vergi ödenecek!

Gelecek yıl vatandaşın vergi yükü daha da ağırlaşacak. 2024’te arabası olanlardan ÖTV, MTV ve akaryakıt vergilerinden KDV hariç 1 trilyon lirayı aşkın vergi alınacak.

Arabasına akaryakıt alacaklara son dakika müjdesi az evvel geldi! Bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın!

Otomobiline akaryakıt almak isteyenlere son dakika müjdesi az evvel geldi. Resmen açıklanan bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın...

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni karar resmen yürürlüğe girdi!

Arabası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren trafik sigortasında yeni karar resmen yürürlüğe girdi. Bundan sonra Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zorunlu trafik sigorta prim teklifi alamayanların azami prim tutarlarına karar verecek.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

Arabası olanlara müjde! Resmen açıklandı! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Arabası olan ve otomotiv servis, bakım ve lastik harcaması yapacak kişilere müjdeli haber Akbank’tan geldi. Akbank, Axess müşterilerinin bu alana yönelik yapacakları alışverişe 12 aya varan taksit imkânı sağlayacağını duyurdu.

azmi kumovanın arabası Haberi

azmi kumovanın arabası

Bir süredir ortalıklarda gözükmeyen Kumova İnşaat'ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Kumova kendine yeni bir BMW X3 model cip aldı. Alsancak'ta aracını park etmekte sıkıntı çeken Kumova, Çözümü, anahtarı valeye teslim etmekte buldu. 


Posta...