29 / 04 / 2024

Azra Akının oturduğu ev

Azra Akının oturduğu ev

2002 yılında Dünya Güzeli olarak seçilen Azra Akın Kemerburgaz'da iki ev almıştı. Ünlü manken Kemerburgaz 'dan aldığı iki evi elden çıkarıp Bebek'te yeni bir daire aldı.

İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı? Ekonomi sınıfı uçak biletleri ne kadar oldu?

İç hatlar ekonomi sınıfı uçak biletlerinde tavan fiyatın artırıldığı açıklandı. Buan göre, yurt içi uçuşlarda tavan fiyat yüzde 30'luk artış ile 3 bin 250 TL'ye kadar yükseltildi.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Kiracılar dikkat! Resmen açıklandı: Oturduğu evi satılan kiracıların kira sözleşmesi sona erer mi?

Son günlerde en merak edilen konulardan biri, oturduğu evi satılan kiracının tahliye edilip edilemeyeceği oldu. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı! Kapalıçarşı'ya akın başladı

Kapalıçarşı'da bugün gram altın adeta tozu dumana kattı. Gram altın uçuşa geçerken bu rakamı görenler Kapalıçarşı'ya akın ediyor...

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?

Kiracılar ve ev sahiplerinin belli başlı hakları bulunmaktadır. Özellikle kiracılar kendi haklarını bilhassa bilmek istiyorlar. Peki “Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?” İşte merak edilenler!

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

Gün ışımadan kendilerini sokağa attılar: SGK müdürlüklerine EYT’li akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile dün akşam yaptığı açıklamanın ardından, Türkiye genelindeki SGK müdürlükleri, emeklilik hakkından faydalanmak isteyen vatandaşların adeta akınına uğradı.

İstanbul’da ev tutmak hayal gibi… Vatandaşlar artık bu 3 ilçeye akın ediyor

İstanbul'da konut kiralarındaki fahiş artış, özellikle emekli, öğrenci ve asgari ücretli vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu gruptaki vatandaşlar, kiraların biraz daha uygun olduğu Arnavutköy, Çatalca ve Silivri ilçelerinde ev kiralamak için adeta akın etti.

Azra Akının oturduğu ev Haberi

Azra Akının oturduğu ev


Azra Akın, yıllardır çalışıp biriktirdiği parayla Kemerburgaz'da iki ev almıştı. Ünlü manken, Boğaz manzarasına karşı oturmak ve sahil boyunca rahat yürüş yapabilmek için aldığı iki evi elden çıkarıp Bebek'te yeni bir daire...