08 / 05 / 2024

b tipi lojman

b tipi lojman

Lojman konutların tipleri ve aylık kira birim bedelleri ile yakıt giderleri bedellerinin tespiti ile ilgili esaslar, Kamu Konutları Yönetmeliği'nde açıklanıyor. Buna göre kaç lojman tipi bulunuyor? Lojman tipleri nelerdir?

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Bekar polislere lojman müjdesi!

Mega kent İstanbul başta olacak şekilde bazı büyükşehirlerde görev yapan polislere lojman için düğmeye basıldı. Söz konusu proje dâhilinde bekâr polislere Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile 1+1 lojman inşa edilecek. 

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Memurlara son dakika 2023 müjdesi! Büyükşehirlerdeki memurlara kira ve lojman desteği geliyor: Tek tek açıklandı!

Büyükşehirlerde yaşayan memurların şartlarının iyileştirilmesi için harekete geçiliyor. Bu kapsamda, metropollerde çalışanlara büyükşehir tazminatı ödenecek, lojman imkanı sunulacak ve kira yardımı da yapılacak. İşte merak edilen ayrıntılar...

Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini buzdolaplarını ister evinize ister işyerinizde kolayca kullana bilirsiniz. Mini buzdolabı için fiyat araştırması yapanlar bu habere hemen bakın.  Peki Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 16 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Büro tipi buzdolabına ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde bir ürün: Flavel FLV 1090. Düşük enerji tüketimiyle dikkat çeken bu cihaz hem alandan hem paradan tasarruf sağlar. Peki Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 255 bin 805 liraya lojman ve arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya'da kargir lojman ve arsa satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde  gerçekleştirilecek. 

İBB Rumelihisarı'nda lojman inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Rumelihisarı'nda bulunan Şehitlik Mezarlığı ve Naif Baba Tekkesi arazisi içerisinde lojman inşa etmek için düğmeye bastı.

Çatalca'da 21.6 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık mesire yeri!

Çatalca Orman İşletme Müdürlüğü İstanbul Çatalca'daki Fındıkdere B Tipi Mesire Yeri işletme hakkını 20 yıl süre ve 21 milyon 600 bin TL bedelle kiraya verecek.

İzmir'de mesire alanı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'nce Buca Orman İşletme Şefliği Amenajman Planı 318-319 No.lu bölme içerisinde kalan çiftlik B Tipi Mesire Yeri işletme hakkı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 62 lojmanı satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 62 adet kamu konutu ihale ile satılacak. İhale 12 Mart'ta yapılacak. Fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor...

b tipi lojman Haberi

b tipi lojman

Lojman tipleri nelerdir?

Lojman konutların tipleri ve aylık kira birim bedelleri ile yakıt giderleri bedellerinin tespiti ile ilgili esaslar, Kamu Konutları Yönetmeliği'nde açıklanıyor. Yönetmeliğe göre yedi farklı lojman tipi bulunuyor.


Lojman çeşitleri..

MADDE 21 - (Değişik: 91/1391 - 15.1.1991) a) Kamu konutları, mülkiyet durumu, yapı cinsleri ve kullanılış özelliklerine göre aşağıda belirtilen yedi tipe ayrılır.


1 - (A) Tipi lojman:

Tamamı kamu kurum ve kuruluşunun mülkiyetinde bulunan veya tamamı kiralanan, kapıcı ile ortak tesis ve ortak kullanım alanlarının tüm giderlerinin konutta oturanlar tarafından karşılandığı kalorifersiz konutlardır.


2 - (B) Tipi lojman:

Tamamı kamu kurum ve kuruluşunun mülkiyetinde bulunan veya tamamı kiralanan, kapıcı giderlerinin konutta oturanlar tarafından karşılandığı; ortak tesis ve ortak kullanım alanlarının ise sadece, su, elektrik ve aydınlatma giderlerinin kamu kurum ve kuruluşunca karşılanması zorunluğu...