18 / 05 / 2024

BA Grup

BA Grup

Ankara Eskişehir yolundaki Alagöz mevkiinde bulunan projelerinin yanı sıra Kırıkkale ve Hirfanlı Barajı’nda da dev projelere imza atmaya hazırlanan Barışkent ve BA Grup, yatırımlarını üç koldan ilerletiyor.

Barışkent, yabancı yatırımcıyı İstanbul’dan Anadolu’ya çekecek!

Gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Barışkent, Ankara ve çevre illerde inşa edeceği yaklaşık 30 bin konut ile sağlık ve turizm alanındaki yatırımlarını, yabancılara da pazarlamayı hedefliyor.

Kuzu Grup GYO'nun halka arzına 5.6 kat talep geldi! 29 Ağustos'ta borsada işlem görmeye başlayacak!

Kuzu Grup GYO’nun halka arzı başarıyla gerçekleştirildi ve 5.6 kat talep geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Reysaş GYO, Vizyon Grup Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş ile anlaştı. Bu karar 3 Eylül 2019 tarihinde tescil, 9 Eylül 2019 tarih ve 9904 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi...

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyd Haris Aydın tarafından kuruldu...

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Ayaz tarafından kuruldu. 

AB Grup İnşaat projelerinde yüzde 25 indirim başladı!

AB Grup İnşaat'ın hem Türkiye hem de Yunanistan’daki projelerinde yüzde 25 indirim kampanyası başladı..

Tamer Saka Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı'na atandı!

Dr Tamer Saka, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığına atandı. Tamer Saka, 2 Nisan itibarıyla yeni görevine başlıyor.

Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ziver Kerim Başar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

BA Grup Haberi

BA Grup


17 yıldır yatırımcısı ile birlikte yoluna devam eden Barışkent, başkent Ankara’daki projelerinin yanı sıra çevre illerde de yatırımlarını sürdürüyor. Ankara Eskişehir yolundaki Alagöz mevkiinde bulunan projelerinin yanı sıra Kırıkkale ve Hirfanlı Barajı’nda da dev projelere imza atmaya hazırlanan Barışkent ve BA Grup, yatırımlarını üç koldan ilerletiyor.


Gayrimenkul sektöründe  Ankara'ya  yeni değerler kazandırmayı başaran Barışkent ve BA Grup, 2014 yılı için Ankara ve çevresinde yüksek konforda yaşam, turizm ve sağlık alanlarında dev projeler hazırladı ve çok yakında projelerini  yatırımcılarıyla buluşturacak. 


Başkent Ankara’nın  en değerli lokasyonu olan Eskişehir yolu üzerinde büyük konut projelerine hazırlandıklarını belirten Barışkent&BA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, söz konusu bölgede yeni konutlara ihtiyaç olduğunu dile getirdi.


Aydın, şöyle konuştu:


“Etimesgut’ta bulunan Silahlı Kuvvetler’e bağlı zırhlı birliklerin Polatlı’ya gitme durumu söz...