11 / 05 / 2024

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşilbaş ve Gülseren Özbek ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Maktek Mekanik Elektrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maktek Mekanik Elektrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahime Kınalı tarafından kuruldu.

Hem ev alanın hem de satanın başı büyük dertte: Aman dikkat edin, zam geldi binlerce lira ödeyebilirsiniz...

Peş peşe gelen zamlar tapu harçlarının artmasına neden oldu. Ev alacak ya da satacakların başı bu haçlarla derde girdi. İşte tapu haclarına ilişkin detaylar...

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırına 704 TL indirim yaptığını duyurdu. Bu haberin ardından mikro dalga fırın almak isteyenler bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

Kasko poliçelerinde mekanik arıza teminatı da olmalıdır!

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Garantisi biten 3 yaş üzerindeki araçların kasko marifetiyle mekanik arızalar için sigortalanması, artan yürütme maliyetleri karşısında tüketicilerin talep ettiği önemli hizmetlerden biri” ifadesini kullandı.

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Haşmet Aslan, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa etti!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haşmet Aslan istifa etti. 

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Reformist Mekanik Ve İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reformist Mekanik Ve İnşaat Yapı Ticaret İnşaat Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Volkan Tiktaş tarafından kuruldu.

Trend GYO Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşlığına geçmesi nedeniyle Haşmet Aslan ismini aldı. 

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşilbaş ve Gülseren Özbek ortaklığında kuruldu.

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
3. AMAÇ VE KONU A- DENİZCİLİK 1- Her türlü gemi,yat, tanker, şilep, koster, denizaltı, motor, tekne ve ticari amaçlı tüm yük ve insan taşımaya mahsus deniz araçlarının alımı satımı, montajı ve imalatını yapmak. Her türlü gemi makineleri ve yardımcı malzemelerin imalatını, ithalatını, ihracatını, alım ve satımını yapmak. 2- Yerli ve yabancı gemi, tanker, şilep, koster, denizaltı, motor, tekne ve ticari amaçlı tüm deniz yük ve insan taşıtlarının mekanik elektrik, elektronik, elektromekanik ve bilumum teknik araçların her türlü ikmali, donatılması,bakımı, onarımı, sökümünü yapmak. yük ve limbo işlerini yapmak...