06 / 05 / 2024

Babacan Yapıdan yeni projeler

Babacan Yapıdan yeni projeler

Babacan Yapı, yılbaşından bu yana Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul ve Gaziantep'te satışa sunduğu iki değerli arsayı ve İstanbul Esenyurt aksında bulunan eski yağ fabrikasını da satın alarak portföyüne kattı.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Yapı denetiminde yeni uygulama geliyor! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Pilot bölge İstanbul oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, binaların denetiminin çok daha etkin bir şekilde yapılması amacıyla pilot olarak İstanbul'dan başlayacaklarına dikkat çekti ve yapı denetiminde yeni uygulamanın detaylarını anlattı. 

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı yeni kampanyasını Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganıyla başlattı. Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

İnsay Yapı'dan 'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyası! 

İnsay Yapı,'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyası ile Ondörtüç Pendik'te 251 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor..

Babacan Yapı Gaziantep projesi yolda! Yeni proje!

Babacan Yapı yeni projesini Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirecek. Arsa alımı yapılan projede 147 daire yer alacak. 

Babacan Yapı Yakuplu'ya 862 konut yapacak! Yeni Proje!

Babacan Yapı, Beylikdüzü Yakuplu'ya yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. Proje, 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor..

DAP Yapı'dan yeni projeler geliyor!

DAP Yapı'nın kurucusu Ziya Yılmaz ile yapılan röportajda İzmir’de ve Pendik’te yeni projelere başladıklarını duyurdu..

Babacan Yapıdan yeni projeler Haberi

Babacan Yapıdan yeni projeler

Bütün projelerini satın aldıkları yeni araziler üzerinde inşa eden Babacan Yapı, yılbaşından bu yana Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul ve Gaziantep'te satışa sunduğu iki değerli arsayı ve İstanbul  E5 Esenyurt aksında bulunan eski yağ fabrikasını da satın alarak portföyüne kattı. 


1 MİLYAR LİRA HASILAT BEKLİYOR 

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkam İbrahim Babacan, arazi yatırımları hakkında bilgi verirken şunları söyledi: "Esenyurt bölgesindeki arsamızda Babacan Premium projemizin inşaatına eylül ayında başladık. Bu yıl sonuna kadar satışlarına başlayacağımız 3 projeden 1 milyar lira hasılat bekliyoruz. Firma olarak doğru ve değerli lokasyonlarda satm aldığımız araziler üzerinde proje inşa etmeyi...