04 / 05 / 2024

Babadağda paraşüt

Babadağda paraşüt

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Babadağ'da kış sezonu açıldı.

Ekmek ya da süt değil ama yine de vatandaşın cebini yakacak. Yüzde 60 oranında zam geldi. Paranın hepsini bitirececek

Vatandaşlar gıdadaki enflasyondan yakınırken bir de diğer alanlardaki ihtiyaçlara gelen zamlar var. Ekmek ya da süt değil ancak vatandaşın almak zorunda olduğu ürün grubuna da yüzde 60 zam gelecek.

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pednik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Tuvalet kağıtlarında büyük indirim; Carrefour'da kağıt ürünlerinde süper fiyatlar

Carrefour'da kağıt ürünlerinde fiyatlar düştü. Tuvalet kağıdında yüzde 20'ye varan indirim oldu. İşte Carrefour tuvalet kağıdı fiyatları...

Bu kış üşümeyin! Bauhaus’da ısıtıcılar 265 TL’den başlayan fiyatlarla! İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’da ısıtıcılar 265 TL’den başlayan fiyatlarla… İşte Bauhaus uygun ısıtıcıların özellikleri ve 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Dünyada düşen gıda fiyatları Türkiye'de yükselmeye devam ediyor

Dünyada gerileyen gıda fiyatları Türkiye'de yükselmeye devam ediyor. OECD ülkeleri içinde gıda fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, dünya genelinde başlayan düşüş trendi ise maalesef Türkiye'de gerçekleşmiyor.

Fransa'da akaryakıt krizinin etkileri bitmiyor!

Fransa'da akaryakıt krizi pazar pazar dolaşarak tezgah açan esnafın kazancını düşürdü.

Carrefoursa'da kağıt havlu ve tuvalet kağıdında yüzde 60'a varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa Market "Carrefoursa Karta" özel kampanyalarına tam gaz devam ediyor. Bu hafta seçili kağıdı havlu ve tuvalet kağıdına indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi? Carrefoursa'da kağıt havlu ne kadar? Carrefoursa'da tuvalet kağıdı kaç TL? 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Almanya'da akaryakıt fiyatlarına zam! Motorin 2,30 avro oldu

Almanya'da akaryakıt fiyatlarında litre başına olarak 40 centin üzerinde artış meydana geldi. Almanya’da hükümetin akaryakıt için vermiş olduğu vergi indirimi desteğinin dün gece itibarı ile sona ermesi ile birlikte bu sabah motorin fiyatı 2, 30 avronun üzerine çıkmış oldu.

Şeker fiyatlarına bayram öncesi yüzde yüz zam geldi! Gramajı da düştü

Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon Ramazan bayramı öncesi tezgahlarda satılan bayram şekerlerinin de fiyatını artırdı. Geçen sene 25 liraya satılan ürünler 50 liraya, geçen sene 50 liradan satılan ürünler ise 100 liraya çıktı. Gramajlar da düştü.

Carrefoursa'da kağıt havlu, tuvalet kağıdı ürünlerine hafta sonu indirimi! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Carrefoursa kağıt havlu ve tuvalet kağıdı ürünlerine yüzde 20 indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da kağıt havlu, tuvalet kağıdı ürünlerinin fiyatı ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Kripto para borsası Huobi'den kripto para türevlerinde işlem yapma yasağı!

Kripto para borsası Huobi tarafından, Çinli yatırımcılara kripto para türevlerinde işlemler gerçekleştirilmesine yasak getirdi.

Babadağda paraşüt Haberi

Babadağda paraşüt

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Kış aylarında karla kapladığı için uçuş yapılmayan Babadağ'ın zirvesinde 1700,1800 ve 1900 pistlerine alternatif oluşturan 1200 metre pisti uçuşların kış sezonunda da devam etmesini...