07 / 05 / 2024

Babür Berksan

Babür Berksan

İlke Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Babür Berksan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta kuruldu.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Türkiye Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün restore ettiği El Bab Ulu Camii açıldı!

Suriye'nin kuzeyindeki Bab ilçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu bitirilen El Bab Ulu Camii bugün açıldı. Bab Yerel Meclisi Üyesi Mahmud Akil, "Türk halkına tarihi mirasımıza sahip çıktığı için teşekkür ederiz" dedi...

Bab'da DEAŞ'ın yıktığı ecdat yadigarı caminin restorasyonunda son aşamaya gelindi!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem yaptığı açıklamada, Suriye'de DEAŞ tarafından ağır hasar verilen, ecdat yadigarı El Bab Ulu Cami'nin restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

El Bab'da bombalanan bina okula dönüştürüldü!

El Bab'da terör örgütü tarafından bombalanan bina Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) tarafından onarılıp okula dönüştürüldü.

Türkiye'den Suriye'ye spor tesisi yatırımı!

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce El Bab'ta yaptırılan futbol sahası hizmete açıldı. Kurum, bölgede yatırımların devam edeceğini açıkladı.

Türkiye'den Bab'a spor tesisi desteği!

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'yla terörden arındırılan Bab'daki yerel meclis, Türkiye'nin de yardımlarıyla spor kompleksini hizmete açtı. 

Boğaziçi Alım Satım ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Alım Satım ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Can İmren Babür tarafından kuruldu. 

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

Bingöl Babüroğlu caddesindeki ev sahipleri dönüşüm istiyor!

Kültür Mahallesi’nde uygulanacak 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nin bu yıl başlaması bekleniyor. Babüroğlu caddesinde evleri projeye dahil edilmeyen bazı vatandaşlar, kentsel dönüşümden yararlanmak istediklerini belirtti.

Anel Grup'tan AVM'lerde doğru iklimlendirme!

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

Esas Holding gıda sektörüne yöneldi!

Esas Holding Gıda Başkanı Babür Çelebi, gıda sektöründe büyümek için yeni arayışlar içinde olduklarını açıkladı. Sektörde fiyatların rasyonel seviyelerde olduğunu belirten Çelebi, Peyman’ın satışına yönelik adımlar atacaklarının sinyalini verdi.

Burak Babüroğlu: İnşaat lokomotif sektör!

Genç MÜSİAD Gaziantep Yönetim Kurulu Üyeleri inşaat sektör kurulları toplantısı gerçekleştirdi.Toplantıya konuşmacı olarak Edacan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener katıldı..

Babür Berksan Haberi

Babür Berksan

İlke Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Babür Berksan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


İlke Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri.


İlke Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak, Uphil Towers A-1/A Kat:9...