19 / 05 / 2024

bacılar belediyesi internet erişim noktası

bacılar belediyesi internet erişim noktası

İstanbul Kalkınma Ajansı’ nın desteklediği ve geçen yıl itibariyle faaliyete geçen kablolu ve kablosuz güvenli ücretsiz internet hizmetinden her gün onlarca Bağcılar halkının yararlandığı bildirildi...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

O belediye memur alımı yapıyor! KPSS'den 70 puan alan atanıyor! İşte ilan ayrıntıları...

Dikmen Belediyesi internet sitesi üzerinden güncel kamu personeli ilanını yayınladı. Memur alımı yapacağını duyuran belediye başvuru şartlarını açıkladı. Peki başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Karabağlar'da emlak vergisi internetten ödenebilecek!

İzmir Karabağlar Belediyesi, dijitalleşme atağını hızla sürdürüyor. Belediyenin internet adresi üzerinden emlak vergisi ödemeleri yapabiliyor.

Bağcılar Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi 2018 Faaliyet Raporu, belediye meclisinde gerçekleştirilen toplantı sonucunda meclis üyeleri tarafından onaylandı.

bacılar belediyesi internet erişim noktası Haberi

bacılar belediyesi internet erişim noktası


İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteklediği ve geçen yıl itibariyle faaliyete geçen kablolu ve kablosuz güvenli ücretsiz internet hizmetinden her gün onlarca Bağcılar halkı yararlanıyor. Başlatılan güvenli internet uygulamasıyla evlere ve işyerlerine hizmet verdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, hemşerilerinin gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi. 


Hizmet verenlerle hizmet alanlar arasında bağ kuran akıllı belediyecilik uygulaması olan Elektronik Belge Yönetim Sistemi Projesi (EBYS) ile Kayıtlı Elektronik Posta Sistemi’nin (KEP) başarıyla hizmet verdiği Bağcılar’da bir yıldır 68 noktada da güvenli ücretsiz internet hizmeti veriliyor. İlçenin 22 mahallesindeki 68 noktada bir yıl önce hizmete sunulan internet hizmeti 7’den 77’ye her yaştan ve her kesimden insanların ilgisiyle yayılıyor. 



Beyaz...