10 / 05 / 2024

Bağbaşı TOKİ 3. Etap son durum

Bağbaşı TOKİ 3. Etap son durum

2017'de inşası başlatılan ve Şubat 2019'da teslim edilmesi planlanan, 1.192 dairenin bulunduğu Kırşehir'deki Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinin yüzde 90'ı tamamlandı.

Tarım Kredi indirimleri başladı! 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı, peynir, kıyma, tavuk, sucukta indirimli fiyatlar!

Tarım Kredi Marketleri internet sayfası üzerinden 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı. Markette, başta kıyma, tavuk, sucuk, peynir olmak üzere bir çok üründe indirim yapılacağı duyuruldu.

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

Sinpaş Boulevard Çankaya'da Aralık 2023 kampanyası başladı! 3.8 milyon TL indirimle 3+1 fırsatı! 

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Teslimleri Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan projede 3.8 milyon TL indirim yapılıyor.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

İBB tarafından uygulanacak olan burs başvuruları uzatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) burs başvurusunu 3 Kasım 2023 Cuma gününe kadar uzatıldığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

KPSS 50 puanla memur alımı başladı! 3 bin 383 memur alınacak! Başvuru tarihi resmen belli oldu! Hemen başvurun

Kamuya bu ay içinde en az 22 bin lira maaşla memur alımı yapılacak. Başvuru tarihleri ve şartlar resmen belli oldu. Peki kimler nasıl başvuru yapabilir? İşte detaylar...

Ev kiralamada yeni boyut: Evi pansiyona çevirdiler, ranza başına 3.500 TL istediler!

Ev sahiplerinden yeni kiralama trendi evi pansiyona çevirmek. Bazı ev sahipleri artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. Ranza başına ise 3.500 TL istiyorlar.

TOKİ sudan ucuza ev satacak! Başvurular 3 gün sonra başlıyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacak. TOKİ Ankara projesi için başvurular 3 gün sonra başlayacak.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

İhtiyaç sahiplerine müjde! Aile Bakanlığı ve Kızılay duyurdu! Hemen başvurana 3 bin TL para verilecek!

Türk Kızılayı, ihtiyaç sahibi ailelere iki ay süreyle aylık 3 bin TL yardım sağlayacak. Yardımdan faydalanmak için Kızılay'a başvuruda bulunmanız gerekmektedir. İşte başvuru için gereken ayrıntılar...

Aile Bakanlığı Mart 2023 müjdelerini peş peşe verdi! Anne babalar e-devlet'ten hemen başvurup 3 bin 90 TL'yi kapın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen sosyal yardım ödemeleri hız kesmeden devam edecek. Peki çocuklu aileler için yapılacak ödemeler ne kadar? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Bekçi alımı için başvurular 3 gün sonra sona eriyor! Bekçi olmak isteyenler aman dikkat! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Bekçi alımı için başvurular 3 gün sonra sona eriyor... Bekçi olmak isteyenler aman dikkat... Bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Bağbaşı TOKİ 3. Etap son durum Haberi

Bağbaşı TOKİ 3. Etap son durum

2017'de inşası başlatılan ve Şubat 2019'da teslim edilmesi planlanan, 1.192 dairenin bulunduğu Kırşehir'deki Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinin yüzde 90'ı tamamlandı.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Akduman'ın haberine göre; projenin geri kalan bölümü aradan geçen 2 senede yüklenici firmanın iflas etmesi nedeniyle tamamlanamadı. Vatandaşlar evlerini teslim alamadı. 

Kırşehir Belediyesi kalan bölümün tamamlanması amacıyla TOKİ’ye 3 defa başvuruda bulundu. Fakat olumlu veya olumsuz bir yanıt gelmedi. Geriye kalan işlerin bitirilmesi amacıyla TOKİ, başka bir firmayla anlaştı ancak vatandaşlar 2 senedir mağdur olduklarını ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu. 

Proje inşaarının 2017'de başlatıldığını belirten Aylin Olgun, “2019 şubat ayında teslim edeceğiz dediler. Biz de bir umut evimizi burada aldık. Ne olduğunu bilmiyoruz fakat çalışmalar durduruldu. Yaklaşık 1,5 sene tek bir çivi bile çakılmadı. 1,5 sene...