05 / 05 / 2024

Bağcılara Kız meslek lisesi

Bağcılara Kız meslek lisesi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2014 yatırım programında yer alan Sarıyer ilçesine Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin Bağcılar’da yapılacağı belirtildi.

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Kızılay memur alımı başladı! KPSS’siz hemen Kızılay memuru olun! İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay bünyesindeki eksikliği gidermek için memur alımına başladı. İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay Şubat ayı için memur alımına başladı! Hemen Kızılay’da KPSS’siz memur olun! İşte başvuru şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını açıkladı. Farklı alanlarda yapılacak olan alımlar için başvuru şartları da belli oldu. İşte detaylar!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Mango’dan genç kız modasında yüzde 50’ye varan indirim! 23 Eylül 2022 Mango fiyat listesi!

Tekstil perakendeciliğine kadın giyim ile başlayan ardından koleksiyonuna erkek giyim ve aksesuarları dahil eden Mango online satış kanalında sezon ortası indirim kampanyası başlattı. Genç kız koleksiyonunu kampanyaya dahil eden Mango’da indirim oranı seçili ürünlerde yüzde 50’yi buluyor.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Kızılbük GYO'nun 240 milyon adet payı halka arz edilecek!

Sinpaş GYO'nun bağlı ortaklığı Kızılbük GYO'nun 240 milyon TL tutarındaki sermayesini temsil eden 240 milyon adet payı halka arz edilecek.

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Türk Kızılayı'ndan İdlib'e 1.300 kalıcı briket konut!

Hürriyet gazetesi yazarı Özgür Altuncu, köşe yazısında Türk Kızılayı'nın Suriye’nin İdlib kentine bağlı Meşhad Ruhin bölgesinde 1300 kalıcı briket konutu ihtiyaç sahiplerine teslim ettiğini yazdı. İşte Altuncu'nun o yazısı...

Bağcılara Kız meslek lisesi Haberi

Bağcılara Kız meslek lisesi

İBB Mart ayı meclis gündeminde Bağcılar’da yapılması planlanan okul projesinin çekme mesafeleriyle ilgili bir rapor görüşüldü. Raporun en dikkat çekici bölümü Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görüş yazısı kısmında yer aldı. Yazıda “2014 yılı yatırım programında yer alan Sarıyer İlçesi Kız Teknik ve Meslek Lisesi yapım işi Bağlar Mahallesi 3162 ada, 1,4, 5,8,9,11,2232 parsel sayılı taşınmazlar üzerine yapılması planlandığından, proj nin okul alanına yerleştirilebilm si için arsanın Çilek sokak tarafı dan 3 metreye diğer taraflardan ise 5 metreye düşürülmesi huşu sunda gereği istenmektedir” denildi. CHP’li meclis üyesi söz ala, rak Gökan Zeybek “Sarıyer’e yapılması gereken okul Bağcılar’a yapılmaz. Bunun gerekçesi nedi diye sordu.


Bakanlık okul borçlu


Zeybek’in soruna yanıt vermek için söz alan AKP’li meclis üyesi Timur Soysal da “Milli Eğitim...