08 / 05 / 2024

bağcılarda çevre düzenlemesi

bağcılarda çevre düzenlemesi

Baharın gelişini lalelerle karşılayan Bağcılar Belediyesi, bu kapsamda 86 bin lale ve 15 bin sümbül soğanı ekti. Bağcılar’a ayrı bir güzellik katan rengarenk laleleri gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sümela Manastırı'nın restorasyonu tamamlandı! Bugün açılıyor!

Türkiye'nin önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda, Şubat 2016'da başlayan restorasyon, çevre düzenlemesi, kayalıkların jeolojik ve jeoteknik bakımdan araştırılması ve güçlendirilmesi çalışmalarında sona gelindi...

TOKİ Bağcılar 822 konut ihalesi yarın!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

Taksim çevre düzenlemesi esnafı zora soktu!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü haberinde Taksim çevre düzenlemesine değindi. İşte o haber...

Sur Ulu Cami'ye çevre düzenlemesi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami'nin daha güzel görünüme kavuşması için çevre düzenlemesi yapılıyor.

Karaköprü çevre düzenlemesinde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü’de yapımı süren dere çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi.

bağcılarda çevre düzenlemesi Haberi

bağcılarda çevre düzenlemesi

Bağcılar belediyesi, Osmanlı’nın mirası olan ve adına şiirler yazılan lalelerle Bağcılar’ın park, bahçe ve refüjlerini süslemeye devam ediyor.


Baharın gelişini lalelerle karşılayan Bağcılar Belediyesi, bu kapsamda 86 bin lale ve 15 bin sümbül soğanı ekti. Bağcılar’a ayrı bir güzellik katan rengarenk laleleri gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ İlçemize farklı türlerde çiçek diktik. Bu çiçekler ilçemizin sürekli renkli kalmasını sağlıyor” dedi. Geçmişte Bağcılar’ın her bahçesinde çiçeklerin açtığını ve bu geleneğin Selçukoğulları ve Osmanoğulları’ndan bu yana sürüp geldiğini ifade eden Çağırıcı, “Şehircilik anlamında yaptığımız çalışmalarımızı hemşehrilerimizin de desteğiyle ağaçları ve yeşil bitki örtüsünü koruyarak sürdürüyoruz. Bahara, laleler ve sümbüllerin hakim olduğu çiçeklerle merhaba diyoruz” şeklinde konuştu. 


Akşam...