05 / 05 / 2024

bağcılarda konut fiyatları

bağcılarda konut fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası’nın yeni metro projesi olan Bağcılar – Başakşehir - Olimpiyatköy hattı, bölgedeki emlak fiyatlarını hareketlendirdi. Küçükçekmece’de satılık daire fiyatları yüzde 38, Bağcılar’da kiralık daire fiyatları yüzde 23 arttı...

Yeni metro hattı Küçükçekmece ve Bağcılar'da ev fiyatlarını yükseltti!

İstanbul Avrupa Yakası’nın yeni metro projesi olan Bağcılar – Başakşehir - Olimpiyatköy hattı, bölgedeki emlak fiyatlarını hareketlendirdi. Küçükçekmece’de satılık daire fiyatları yüzde 38, Bağcılar’da kiralık daire fiyatları yüzde 23 arttı...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Konut fiyatları katlandı, dolandırıcılıklar arttı!

Konut fiyatları artınca, dolandırıcılıklar da çoğaldı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, internet üzerinden hayali ilanlarla vatandaşların dolandırıldığını dile getirdi.

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan artan konut fiyatlarına yönelik öneri!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, artan konut fiyatlarının sınırlandırılması gerektiğini dile getirerek talepte bulundu. 

Konut fiyatlarını artıran fırsatçılara sert tepki!

Kamu bankalarının tarihin en uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlamasıyla konut fiyatlarına fahiş zamlar yapıldı. Konut fiyatlarındaki ciddi artışa birçok şikayet geldi. 

Bağcılar'da konut fiyatları yüzde 10 arttı! 

Türkiye'de konut satışları her geçen gün azalıyor. Hatta sadece azalmakla da kalmıyor, konut fiyatları da düşüyor. Peki son bir yılda İstanbul'da fiyatlar en çok hangi ilçede geriledi? Satılık konut fiyatı en çok artış gösteren ilçe yüzde 10'la Bağcılar oldu

Şu anki konut fiyatları alıcılar için fırsat!

5. Levent projesinin toplantısında konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, şu anki konut fiyatlarının alıcılar için bir fırsat olduğunu söyledi.

İstanbul Panorama Evleri Bağcılar daire fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri Bağcılar daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Pearl İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Bağcılar İstanbul Panorama konut fiyatları!

Bağcılar İstanbul Panorama konut fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Pearl İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutların yanı sıra 19 adet ticari birime de yer veriliyor...

Tam 8 Bağcılar daire fiyatları!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Tam 8 Bağcılar'da daire alanları 112 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiyor.  Tam 8 Bağcılar daire fiyatları 415 bin TL'den başlıyor.

Batışehir Bağcılar konut fiyatları!

Batışehir Bağcılar konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1 dublekse kadar konut tipleri bulunuyor...

Bağcılar Motto İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Motto İstanbul projesi 128 konut ve 12 ticari birimden meydana geliyor. Bağcılar Motto İstanbul Rezidans ev fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

bağcılarda konut fiyatları Haberi

bağcılarda konut fiyatları


İstanbul Avrupa Yakası’nın yeni metro projesi olan Bağcılar – Başakşehir - Olimpiyatköy hattı, bölgedeki emlak fiyatlarını hareketlendirdi. Küçükçekmece’de satılık daire fiyatları yüzde 38, Bağcılar’da kiralık daire fiyatları yüzde 23 arttı. 



Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com verileri, İstanbul’da faaliyete geçen Bağcılar – Başakşehir - Olimpiyatköy metro hattı güzergahındaki semtlerde bulunan satılık ve kiralık daire fiyatlarındaki değişime ışık tuttu. 


Küçükçekmece’de satılık daire fiyatları yüzde 38 arttı


sahibinden.com verilerine göre satılık daire fiyatlarında en yüksek artış Küçükçekmece’de gerçekleşti. İlçede 2012’de 185 bin TL olan ortalama satılık daire fiyatı, 2013’de yüzde 38 artarak 255 bin TL bin TL’ye ulaştı. Küçükçekmece’yi, yüzde 19’luk artış oranıyla Bağcılar’ın takip ettiği kaydedildi. 



Kiralık tercihinde Bağcılar yeni gözde!


Kiralık daire sayısının 2012 yılına oranla yüzde 60 gibi büyük bir artış gösterdiği Bağcılar’da...