06 / 05 / 2024

Bağdat Caddesine müteahhit akını

Bağdat Caddesine müteahhit akını

İstanbul Bağdat Caddesi şantiyeye dönmüş durumda. Başlangıçta bu bölgede yıllardır çalışan müteahhitler inşaat yaparken, bugün hızlı para dönüşü getiren bölge, şehir dışından müteahhit akınına uğruyor

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması kararını vermişti. Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Müteahhit Orhan Kandemir 65 mülkünü Darüşşafaka’ya bağışladı!

81 yaşındaki müteahhit Orhan Kandemir, 4 yıl önce tüm mal varlığını vefatının ardından geçerli olmak üzere Darüşşafaka’ya bağışladı.

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi açıldı!

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddeleri dönüşüm yaşıyor!

İstanbul’un prestijli caddeleri dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

Bağdat Caddesi'ni dönüşüm vurdu!

Bağdat Caddesi gayrimenkul fiyatları ve kiraları bakımından İstanbul'un en değerli lokasyonunda yer alıyor. Bölgede son dönemlerde gayrimenkul fiyatları ve kiralarında düşüş yaşanıyor. 

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm ne durumda?

Gazete Habertürk yazarlarından Mimar Esin Tümer, Bağdat Caddesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını Cadde'de projeler üreten müteahhit firmalara sordu. İşte,  Mimar Esin Tümer'in yazısı.. 

Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor!

Kentsel dönüşümün devam ettiği Bağdat Caddesi'nde fiyat düşüşleri, konut ve ticari alanlara olan talebi arttırdı.

Bağdat Caddesine müteahhit akını Haberi

Bağdat Caddesine müteahhit akını

Kentsel Dönüşüm Kanunu sonrası dönüşümün en fazla hızlandığı bölgelerin başında gelen Bağdat Caddesi, İstanbullu müteahhitleri olduğu kadar şehir dışından da müteahhitleri kendine çekti. 


Eva Gayrimenkul Değerleme Kentsel Dönüşüm Departmanı Müdürü Levent Üzümcüoğlu, İstanbul deyince akla gelen birkaç önemli merkezden biri olan Bağdat Caddesi ve çevresinin Kentsel Dönüşüm Kanunu sonrasında oldukça hareketlendiğini belirterek, hemen hemen her sokakta en az 1 adet şantiye bulunduğunu söyledi. 


“Başlangıçta Cadde ve çevresinde bu bölgenin yıllardır bilinen firmaları yer alırken şu anki süreçte İstanbul’un diğer bölgelerinden gelen ve hatta İstanbul dışından gelen birçok farklı inşaat şirketinin ismiyle karşılaşıyoruz” diyen Üzümcüoğlu, “Bunun en büyük sebebi; Bağdat Caddesi ve çevresinin sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin en gözde sosyal yaşam alanlarından biri olmasıdır. Bu bölgede yapılan projelerin likiditeye kolay dönmesi müteahhitleri...