28 / 07 / 2024

bağdat hükümeti petrol boru hattı inşaatı

bağdat hükümeti petrol boru hattı inşaatı

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Bağdat ile Erbil’in petrol konusunda bu ay içinde anlaşabileceklerini söyledi. Yıldız, Basra’dan kuzeye gidecek boru hattını da Türkiye’nin yapabileceğini belirtti....

ABD hükümeti kapanırsa ne olur? Hükümetin kapanması ne demek?

ABD hükümetinin kapanması, bütçe tasarısının onaylanmaması veya benzeri nedenlerle meydana gelebilir. Bu tür kapanmalar genellikle geçici bir süre için olur ve hükümet işlemleri tamamen durdurulmaz. Ancak etkileri ciddi olabilir. İşte detaylar...

Hükümetten emeklilere çok önemli zam açıklaması! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri acil bakın!

Hükümetten emeklilere çok önemli zam açıklaması geldi. SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri acilen bu son dakika detaylarına bakın...

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Selen Salebci, Ebrü Damla Bostancı ve Sude Yaşa Artum ortaklığında kuruldu.

Boş tutulan evlere vergi artışı için hazırlık başladı: Hükümet kiralarda indirimi sağlayacak!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulamasının ardından, ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar katlandı. Hükümet boş tutulan evlere vergi artışı için düğmeye bastı. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecek. 14 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

İspanya'da hükümet konut sorunu için çözüm arıyor!

Avrupa Birliği (AB) içinde en çok konut sorunu yaşayan ülkeler arasında yer alan spanya'da sol koalisyon hükümeti, açıklamış olduğu yardım paketleriyle konut sorununa çözüm arıyor.

Hükümet kesenin ağzını açtı! 500 bin öğrenci hem para kazanacak hem meslek sahibi olacak!

AKP hükümeti 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi emekli ve çalışanlardan sonra gençlere yönelik önemli bir destek programını açıkladı. Ayrıca 500 bin genci meslek sahibi yapmayı hedefleyen program kapsamında yapılan ödemelere de yüzde 33 zam yapıldı.

Hükümet enflasyonun önüne işte böyle geçecek!

AK Parti hükümeti, yüksek enflasyonun önüne geçebilmek için zabıtalarla sıkı takibe devam edecek.

Hükümetten doğum yapan anneye 600 TL destek! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen siz de bakın!

Doğum parası devlet tarafından, her doğumdan sonra annelere bir defaya mahsus olacak şekilde ödeniyor. Hükümetten doğum yapan anneye 600 TL destek! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen siz de bakın!

Çocuklu ailelere hükümetten dev müjde! Başvurusu onaylanan PTT'den hemen bu kadar nakit alacak! 

Aile Destek Programına dahil edilen Çocuk Destek Bileşeni ile ilgili son dakika detayları merak ediliyor. Çocuklu ailelere hükümetten dev müjde! Başvurusu onaylanan PTT'den hemen bu kadar nakit alacak! 

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Hükümetten 65 milyarlık yardım paketi

Alman hükümeti Avrupa’da yaşanan enerji krizi sonrası vatandaşları ve şirketleri yükselen enflasyonun etkisinden korumak için 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketini hazırladı.

Enerji fiyatları halkı sokağa döktü! 70 bin kişi hükümeti protesto etti

Çekya’nın başkenti Prag’da 70 binden fazla protestocu, artan faturalar ve Rusya-Ukrayna savaşında hükümetin taraflı politikasına karşı sokağa döküldü.

bağdat hükümeti petrol boru hattı inşaatı Haberi

bağdat hükümeti petrol boru hattı inşaatı


Enerji Bakanı Taner Yıldız, Kuzey Irak’la Irak merkezi hükümeti arasında aralık ayı içinde uzlaşma sağlanabileceğini söyledi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) kuruluş yıldönümü’nda gazetecilerin geçen Irak’taki temaslar hakkında sorularını yanıtlayan Bakan Taner Yıldız, Irak petrollerini dünya pazarına ulaştıran hatlardan biri Kerkük-Ceyhan’ın 1.5 milyon varillik kapasiteye sahip olduğunu, ancak günlük 300 bin-400 bin varil kapasiteyle çalıştığını hatırlatarak, “Irak’ın kuzeyi güneyi ya da ortasından gelecek petrolle kapasite doldurulmalı. Bunun daha çok kapasiteyle doldurulması için Basra’dan gelen boru hattının 400 kilometrelik kısmının yapımını merkezi hükümeti Türkiye’ye teklif etti” diye konuştu.


FİNANSMANI BİZ HALLEDERİZ


BASRA’dan gelip Ceyhan’a yapılacak hat ile günlük en az  600,000-700,000 varillik kapasite ekleneceğini kaydeden Yıldız, “Finansmanı Türkiye üzerine alabilir. İnşaat ve montajı da Türkiye üzerine alabilir. Önemli olan bütün kesimlerin rızasıyla,...