20 / 05 / 2024

bağırsak kurutma

bağırsak kurutma

1978 yılında Haliç'te kirliliğin yanında bir de pis koku çevreyi sarmış. Gecekondu misali iş yerlerinin hızla arttığı yıllarda, tahta parçalar ve kalaslardan bir gecede yapılan bağırsak kurutma evi çalışmalara başlamış.

Migros'ta son indirimler! 6’lı çay bardağı 99,90 TL’ye, borcam 69,90 TL’ye, saç kurutma makinesi 599,90 TL’ye düştü!

Migros’un başlattığı büyük indirim kampanyası bugün sona eriyor. Bu doğrultuda, 6’lı çay bardağı 99,90 TL’ye, borcam 69,90 TL’ye, saç kurutma makinesi 599,90 TL’ye düştü. İşte 25 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Arçelik'ten 9 kg kurutma makinesinde dev indirim kampanyası!

Arçelik, kurutma makinesi almak isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Oliz kullanıcıları her kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir ve stoklarla sınırlıdır...

Hoover HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe son zamanlarda adını sıklıkla duyuran Hoover, kurutma makinesi konusunda HepsiBurada ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya başlattı. Hoover, HepsiBurada’dan alınacak HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme imkânının bulun

A101’de 3’lü tava, tepsi ve sahan seti 139 TL’ye, saç kurutma makinesi 349 TL’ye, sinek öldürücü 64,90 TL’ye düştü!

A101, 24 Ağustos’tan itibaren başlayacak yeni indirimlerle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, 3’lü tava, tepsi ve sahan seti 139 TL’ye, Schafer saç kurutma makinesi 349 TL’ye, sinek öldürücü 64,90 TL’ye düştü. İşte 24 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Arçelik’ten yılda bir gelecek kampanya! 10120 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim!

Arçelik’ten beyaz eşya alacaklara dev indirim müjdesi geldi. Arçelik, 20 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından beyaz eşya almak isteyenler ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Trendyol, Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıkardı!

Trendyol çamaşırlarınızı güvenle kurutmanızı sağlayacak Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni büyük indirimle ve peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Bunun üzerine, kurutma makinesi almak isteyenler Hoover kurutma makinesinin fiyatını ve özeliklerini araştırmaya başladı.

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 10 kg yıkama kapasitesiyle tek seferde bir çok çamaşırı yıkar. Cihaz çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutur. Peki indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Hoover 10 kg Wi-Fi bağlantılı kurutma makinesinde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! Hoover 9 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi arayışı içinde olanlar, peşin fiyatına 9 taksit imkanını kaçırmayın. Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth  Bağlantılı Kurutma Makinesi Hepsi burada sitesinde 9 taksit imkanıyla satışta.

Hoover Kurutma Makinesi 12 bin TL indirimle Hepsi Burada'da satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hle Nfc Bağlantılı Kurutma Makinesi, 9 kg kurutma kapasitesiyle yünlü, pamuklu, kot ve gömlek gibi kıyafet türlerini kusursuz şekilde nemden arındırarak kurutuyor. 

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wifi Kurutma Makinesi en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 15 ayrı kurutma programı ile kıyafetleri tamamen nemden arındırarak kullanıma hazır hale getiriyor.

Hoover 10 kg Wifi Isı Pompalı Kurutma Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi,10 kg kurutma kapasitesi,özel bakım programları ve uzaktan kontrol edilebilir olması ile ilgileri üzerine çekiyor.

Kombi ve Kurutma Makinesi alanlara 2 bin TL indirim kampanyası Beko'da! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko kombi ve kurutma makinesi alacakları sevindirecek bir kampanya başlattı. Marka bu iki ürünü birlikte alanlara anında 2 bin TL indirim kampanyası ile bütçesi kısıtlı olanlara rahat bir nefes aldırdı.

bağırsak kurutma Haberi

bağırsak kurutma



Kirlilik yetmiyormuş gibi şimdi de pis koku çevreyi sardı


Haliç'in dolan kıyılarında bir de bağırsak kurutma evi açıldı


Tahta parçaları ve kalaslarla bir gecede yapılan bağırsak kurutma evine nasıl izin verildiğine herkes şaşırıyor


  HALİÇ'in kıyılarının büyük hızla dolması açık gözlerin işine yaradı. Yüzölçümü giderek artan gecekondu misali iş yerlerinin sayılarının hızla arttığını bildirilirken kıyıya son olarak bir bağırsak kurutma evi açıldı. Tahta parçaları ve kalaslardan bir gecede yapılıveren bağırsak kurutma evi çalışmalara başlar başlamaz kıyıların çevresinden yükselen kokunun dayanılmazlığı bir kat daha arttı.

  Çevredeki fabrikaların artıkları ve Haliç'e bağlanan kanalizasyon şebekeleri yüzünden hızla dolan kıyılarda açılan bağırsak kurutma evinin tüm...