27 / 04 / 2024

Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi

Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergahlara isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

AFAD depremden etkilenen bölgelere bağış için resmi IBAN numaralarını paylaştı! 20 TL ile bağışta bulunun!

Kahramanmaraş'ta art arda meydana gelen depremlerin ardından bölgeye yardım ulaştırmak için seferberlik başladı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremden etkilenen iller için yürütülen çalışmalara destek vermek isteyenler SMS ile yardım yapabiliyor.

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın!

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Kim Market fırsat günleri başladı! İşte, KİM Market 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

KİM Market, baget, sucuk, peynir gibi temel gıda ve deterjan, şampuan, kağıt havlu başta olmak üzere temizlik ürünlerinde kampanya yaptı. İşte, pek çok temel gıda ürününde indirime giden KİM Market’in 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kim Market fırsat günleri başladı! İşte, KİM Market 4 Eylül 2022 fiyat listesi...

KİM Market, baget, sucuk, peynir gibi temel gıda ve deterjan, şampuan, kağıt havlu başta olmak üzere temizlik ürünlerinde indirim yaptı. İşte, birçok temel gıda malzemesinde kampanya başlatan KİM Market’in 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde indirim başladı ama vatandaş beklediği fiyatı bulamadı!

Tarım Kredi Kooperatifi'nde başta et, süt, un ve Ayçiçek yağı olmak üzere 30-40 üründe yüzde 30 indirim uygulaması bugün başladı. Fakat pek çok ürünün etiket fiyatının değişmediği dikkatlerden kaçmadı.

Gümüşte ralli mi başlıyor? Değeri artacak mı? Hızlı artış ne zaman başlayacak?

Değerli metaller denince akla altın başta olmak üzere pek çok maden geliyor, ancak uzun süredir düşüşte olan gümüş pek de revaçta değildi. Gümüşün piyasadaki değer kaybının dibi görmüş olabileceği ve 2022’nin ikinci yarısında değerinde hızlı bir toparlanma yaşanacağı düşünülüyor.

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Berkehan Baştaş tarafından kuruldu.

Fırıncılar Odası Başkanı Balcı'dan flaş ekmek zammı açıklaması: Pazartesi'den itibaren zamlar iptal

İstanbul başta olmak üzere Anadolu'nun bazı illerinde ekmeğe yapılan zamlar tartışmalara neden oldu. Fırıncılar Odası Başkanlığı bugün Samsun'da ekmek fiyatlarına gelen zamları masaya yatırdı ve toplantı sonrası flaş bir açıklama geldi.

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazete'de yayınlanan bir maddenin ne anlama geldiğini ilk başta kimse fark etmemişti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, değişikliğin anlamını açıkladı.

Yeşil binaların eneji verimliliği ile dışa bağımlılık son bulacak!

Güneş enerjisi üretimi için Türkiye çok önemli bölgede konumlanıyor. Bu avantajı fırsata çevirmek için sanayi kuruluşları başta olmak üzere konutların günlük enerji ihtiyacını karşılamada güneş enerjisi sistemleri büyük bir etkiye sahip.

Gram altında rekor fiyat açıklandı! Atak yapacak bu daha başlangıç diyerek o seviyeye işaret edildi

Altın fiyatları dünyada artan jeopolitik riskler, teknoloji ve gıda başta olmak üzere yaşanan arz sorunları, Merkez Bankalarının 'şahinleşen' para politikaları nedeniyle günden güne artan yükselişine devam ediyor. Altın uzmanları özellikle gram altında atak bekliyor. İşte ayrıntılar..

TOKİ'den İstanbul'da 2.227 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı! Ucuz 2+1 ve 3+1'ler için hemen başvurun! Son 3 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olacak şekilde 39 ilde ucuz konut ve iş yeri satıyor. İşte 39 ilde başlatılan o kampanyanın tüm ayrıntıları...

Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi Haberi

Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi

''Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergahlara isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı ilen edildi. 


Karar için