18 / 05 / 2024

bağlarbaşı araç trafiğine açıldı mı

bağlarbaşı araç trafiğine açıldı mı

Bağlarbaşı metro istasyon çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılan yollar 2 şerit olarak yaya ve araç trafiğine açıldı. Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy- Sancaktepe Metro Hattında çalışmalar aralıksız sürüyor.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şanlıurfa'daki hasarlı binalar için uyarı: Artçı depremlerde çökebilirler!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Malatya depremi dikkatleri Şanlıurfa'daki binalara çevirdi. Yaya ve araç trafiğine açık Haliliye’de bulunan hasarlı binaların çökmesinden endişe duyuluyor. 

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

İstanbullular aman dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından gerçekleştirilen, N Kolay'ın isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen İstanbul Yarı Maratonu yarın koşulacak. Parkur ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacak.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Beşiktaş'ta çökme yaşanan sokaktaki kumpir dükkanları boşaltıldı!

Beşiktaş'ta araç trafiğine kapalı sokakta yolun çökmesi nedeniyle, önlem amaçlı olarak 16 kumpir dükkanı tahliye edildi.

Ortaköy Kumpirciler Çarşısı'nda göçük: 1 yaralı!

Beşiktaş Ortaköy'de araç trafiğine kapalı olan Kumpirciler Çarşısı Mecidiye Köprüsü Sokak'ta göçük yaşandı. 1 kadının hafif yaralandığı olayın çarşının altında yer alan tarihi tonozun kemerinde oluşan çökme sebebiyle meydana geldiği ortaya çıktı...

bağlarbaşı araç trafiğine açıldı mı Haberi

bağlarbaşı araç trafiğine açıldı mı

ÜSKÜDAR-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu inşaatının Bağlarbaşı istasyon çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılan yollar 2 şerit olarak yaya ve araç trafiğine açıldı. Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattında çalışmalar aralıksız sürüyor. Bağlarbaşı İstasyonu'ndaki trafiğe etki eden bölümler, planlanan süreden 6 ay önce bitirildi. 

Mahir İz Caddesi, Kısıklı Caddesi ve Nuh Kuyusu Caddesi'ndeki 2 şerit trafik verildikten sonra kalan alanlarda devam...