06 / 05 / 2024

Bağlıcada yeni projeler

Bağlıcada yeni projeler

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, son dönemde Ankaralıların Bağlıca bölgesine olan yoğun ilgisi ve bölgede yatırım yapan müteahhit sayısındaki ciddi artışa dikkat çekti.

İş GYO Tuzla projesi resmen başlıyor! Tam 1.115 yeni konut geliyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'daki yeni projesi resmen başlıyor. 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verilen dev projede 1.115 konut ve 19 ticari ünite yer alacak.

Gamador Parla Ankara resmen başlıyor! Ankara'ya 710 konutluk yeni proje geliyor!

Gamador İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi Gamador Parla resmen başlıyor. 'ÇED gerekli değildir' kararı verilen projede 710 konut yer alıyor.

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren son dakika haberi! Trafik sigortasında yeni dönem başlıyor! Zam hesabı değişti..

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem başlıyor. Trafik sigortasında zam hesabı değişti. İşte ayrıntılar...

Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor! Bugünden itibaren satışta! Fırsatı kaçırmayın!

Yeni Renault Kangoo, Türkiye'deki ilk temsilcileri olan Yeni Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli ve Yeni Kangoo Van ile satışa sunuluyor. Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

ATM'lerde yeni dönem başlıyor! Artık 10 TL ve 20 TL çekilemeyecek! 

ATM'lerde yeni dönem bayram sonrası başlıyor. Bankaların aldığı yeni karar doğrultusunda artık ATM'lerden 10 TL ve  20 TL'lik  banknotlar çekilemeyecek. İşte ayrıntılar...

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat'ın Sultanbeyli'de hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 619 milyon 816 bin TL olarak açıklanan projede 302 konut ve 9 ticari ünite bulunuyor.

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi ve faiz oranlarının artmasıyla ev alamayan vatandaşların yeni trendi eski ve metruk binalardan yana oldu. Bu evlerin fiyatları 600 bin liradan başlıyor. 

Kiler GYO Halkalı projesi resmen başlıyor! ÖİB arazisine 223 konutluk yeni proje geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. 352 bağımsız bölüme yer verilecek olan proje Özelleştirme İdaresi Başkanlığı arazisi üzerinde yükselecek.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Arabası olanlar dikkat! Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem bugünden itibaren başlıyor!

Arabası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren zorunlu trafik sigortasında yeni dönem bugünden itibaren resmen başlıyor. İşte ayrıntılar... 

Bağlıcada yeni projeler Haberi

Bağlıcada yeni projeler

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, son dönemde Ankaralıların Bağlıca bölgesine olan yoğun ilgisi ve bölgede yatırım yapan müteahhit sayısındaki ciddi artışa dikkat çekti. Ankara’nın batı yönündeki gelişim aksını oluşturan Eskişehir yolunun solundaki bölgede son yıllarda hızlı bir kentleşme yaşanırken, Bağlıca’nın da yer aldığı yolun sağına ilginin görece düşük kaldığına işaret eden Ünal, sol hattaki gelişimin büyük ölçüde tamamlanmasıyla artık gözlerin Bağlıca’ya çevrildiğini belirtti. Bölgedeki ciddi kamu yatırımlarına da değinen Ünal, Ankara Üniversitesi’nin 2 bin dönüm alan üzerinde kuracağı sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi ve Sağlık Teknoparkı yatırımının da Bağlıca’nın gelişimine ivme kazandırdığına işaret ederek, “Müteahhitler önümüzdeki 5 yıl içinde yapacakları projelerin en az bir tanesinin Bağlıca’da olmasını isteyecekler” dedi.



Star...