08 / 05 / 2024

Bahadır Teker Şeker Finans

Bahadır Teker Şeker Finans

Şeker Finans Genel Müdürü Bahadır Teker, Türkiye’de mortgage kredilerinin sürekli artış içinde olduğunu, önümüzdeki 4-5 yılda yıllık ortalama büyümenin yüzde 15’ler seviyesinde olacağını öne sürdü

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

2024 konut sektörüne not: Konut satışlarını arttırmanın yolu konut kredi faizlerinin düşürülmesinden geçiyor!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, 2023 konut piyasasının değerlendirerek, 2024 yılında da inşaat maliyetlerini ve konut fiyatlarını konuşulacağını dile getirdi.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Emtia yatırımcıları dikkat! Nisan'da en çok hangi ürün kazandırdı? Altın, petrol, şeker, buğday...

Artış eğiliminin hakim olduğu emtia piyasasında, geçtiğimiz ay öne çıkan ürün şeker oldu. 0,2683 dolarla 2021 Ekim'den itibaren en yüksek seviyeye ulaşan şeker, geçtiğimiz ayı yüzde 18,4 kazançla bitirdi. 

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Tarım Kredi'de indirim rüzgarı! Şeker, çay, ayçiçek yağında dip fiyatlar! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 21 Eylül 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bu hafta Tarım Kredi markette hangi ürünler ne kadar indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bahadır tarafından kuruldu.

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Abdüssamet Bahadır: Konut maliyetleri satış fiyatlarından çok daha fazla arttı!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın inşaat maliyetlerinin altında kaldığını söyledi.

Kredi desteği ve kripto para düzenlemesi yabancıya konut satışını patlatır!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, yabancıya konut satışıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bahadır, “Bankaların kredi desteği ve kripto para düzenlemesi, konutta yabancı yatırımını patlatır” dedi.

Abdüssamet Bahadır, GİGDER Başkan Yardımcısı oldu!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu...

Bahadır Teker Şeker Finans Haberi

Bahadır Teker Şeker Finans

Faizlerde yıl sonuna doğru düşüş olabilir Türkiye’de 30 yıl vadeli konut kredisi kullandıran ilk finansal kuruluş olan Şeker Finans’ın Genel Müdürü Bahadır Teker, Türkiye’de mortgage kredilerinin sürekli artış içinde olduğunu, önümüzdeki 4-5 yılda yıllık ortalama büyümenin yüzde 15’ler seviyesinde olacağını öne sürdü.


sahibinden.com Projeler Editörü Selma Şenol’a konuşan Bahadır Teker, faizleri etkileyen iki farklı gelişme olmasına rağmen oranlar konusunda iyimser bir yorumda bulundu ve “Tahminim sene sonuna doğru faizlerin gevşeyeceği yönünde” dedi.


Yıllık yüzde 15 büyüme makul


Teker şunları söyledi:


“Elbette konut kredi pazarının büyümesinde bir yavaşlama var, ilk senelerdeki hızlı büyümeyi beklemek anlamlı olmaz. Sıfırdan 10 milyara çıkarkenki hızıyla 70 milyarın üzerine çıkmadaki hızı aynı olmayacaktır. Yine de büyüme hızı önümüzdeki yıllarda yüzde 15’in altına düşmeyecektir. Bu dönem faizler hem yurtdışından hem...