06 / 05 / 2024

Bahçelievler Greenist yeşil alan konsepti

Bahçelievler Greenist yeşil alan konsepti

Saray Grup 'un Bahçelievler'deki butik projesi Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla yeşil bir hayat vadediyor. Proje, 174 daireden oluşuyor.

Bahçelievler'de 23 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi, 2227 ada 18 parselde yer alan 2 arsayı 22 milyon 950 bin TL'ye satıyor...

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Bahçelievler Şirinevler Meydan Düzenleme Projesi imar planı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Şirinevler Meydan Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Bahçelievler Kocasinan'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesi 12052 parselde yer alan 1.670 metrekarelik arsayı 18 milyon 689 bin 538 TL'ye icradan satıyor...

İshak Yeşil evini müzeye çevirdi!

Isparta’nın Sütçüler ilçesinde yaşayan emekli İshak Yeşil, 19 yılda biriktirdiği 2 bin eşyalık koleksiyonunu evi ve bahçesinde sergiliyor. 

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Bahçelievler'de 19.2 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna mahalesi, 1541 ada, 13 parselde yer alan depoyu 19 milyon 200 bin TL'ye icradan satıyor.

Bahçelievler'e 75 bin metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul’un en güzel ilçelerinden Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyledi. 

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Bahçelievler'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, Maslak mevkiinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 518 bin 378 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bahçelievler'deki riskli 11 katlı apartman mühürleniyor!

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde yer alan 11 katlı bir sitede zabıta ekipleri yıkılma tehlikesine karşı daireleri mühürlüyor.

Bahçelievler Greenist yeşil alan konsepti Haberi

Bahçelievler Greenist yeşil alan konsepti

Toplamda 174 daireden oluşan ve ilk projeleri olan Greenist'in her dairesini kendileri oturacakmış gibi özen göstererek yaptıklarını söyleyen Saray Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, "Greenist bizim ilk projemiz. Sektörden uzaklaşmadan, kalitesine yüzde yüz güvendiğimiz kendi malzemelerimizi kullandık. Güneşli Bölgesi'ni özellikle tercih etmemizin sebebi şehrin göbeğinde hala yemyeşil kalan bu alanda tertemiz, sakin ve huzurlu bir yaşam alanı yaratmak oldu. Projemizde yeşil alanlar sunmaya oldukça özen gösterdik"...