03 / 05 / 2024

Bahçelievler konu fiyatlarında son durum

Bahçelievler konu fiyatlarında son durum

Sahibinden.com'un eylül 2015 emlak verilerine göre, Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

ESTA Construction'ın İstanbul Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde fiyatlar 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler Şubat 2024 kampanyaları...

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Bahçelievler'de acil toplanma alanı var mı?

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da yaşanan 5.8'lik deprem sonrasında her gün, İstanbul’un olası bir büyük depreme ne kadar hazırlıklı olduğu konuşuluyor. Tartışmalar devam ederken Bahçelievler Soğanlı Mahallesi’nin acil toplanma alanının olmadığı ortaya çıktı...

Bahçelievler'de bina yıkımı sırasında çökme meydana geldi!

Bahçelievler'de kontrollü bina yıkımı sırasında çökme yaşandı.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan metro hattının 2021 yılında açılması planlanıyor.

Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme Metro İstasyonuna 400 metre mesafede yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı sunuluyor.

Modern City Bahçelievler'de 512 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Güven içerisinde bir yaşam alanı sunan Modern City Bahçelievler'de fiyatlar 512 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay vadeye yüzde 0.98 faiz fırsatıyla satışlara devam ediyor...

Nef Bahçelievler güncel fiyatları!

Nef Bahçelievler güncel fiyatları haberimizde bulunuyor. Nef Bahçelievler projesinde geniş metrekareli 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.  

Nef Bahçelievler fiyatları! 

Nef Bahçelievler fiyatları kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor. 50 daireye özel peşinde yüzde 20 indirim sağlanan proje İstanbul Bahçelievler'de hayata geçiriliyor. 

Bahçelievler konu fiyatlarında son durum Haberi

Bahçelievler konu fiyatlarında son durum

E-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2015 eylül ayı itibarıyla emlak verilerini açıkladı. Buna göre, incelenen dönemde Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu. Bahçelievler’i yıllık yüzde 182 artışla Kadıköy, yüzde 177 artışla da Arnavutköy izledi.


2015 yılının 9 aylık döneminde satılık konutlarda fiyatı en çok artan ilçe ortalama 666 bin TL satış fiyatıyla Kadıköy oldu. Kadıköy'ü ortalama 395 bin TL’lik konut satış fiyatıyla Üsküdar takip etti. Sultanbeyli ve Büyükçekmece’de ise ortalama satılık konut fiyatı 245 bin TL olarak belirlendi.


Aynı dönemde İstanbul'daki kiralık konutlarda metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe yüzde 558 oranında artışla Sancaktepe oldu. Sancaktepe’yi yüzde 135’lik artışla Bağcılar takip etti.


Ocak-eylül döneminde İstanbul genelinde kiranın en çok arttığı ilçe ortalama 1.100 TL ile Beykoz...