07 / 05 / 2024

bahçeşehir Oğuzkaan Okulları

bahçeşehir Oğuzkaan Okulları

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

BADER ve Gölet Gönüllüleri'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Bahçeşehir Gölet Gönülleri ile Başakşehirliler Derneği Bahçeşehir Göleti ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Adem Atmaca'dan Bahçeşehir Gölet açıklaması!

Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca son dönemde sıkça gündeme gelen Bahçeşehir Gölet projesiyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte Adem Atmaca'nın o açıklamaları...

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Bahçeşehir Park proje fiyatları!

Ultra lüks konseptte hazırlanan Bahçeşehir Park projesi toplam 181 adet daireden meydana geliyor. Bahçeşehir Park projesinde 4+1 daireler çoğunlukta. İşte Bahçeşehir Park proje fiyatları..

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e şube açıyor!

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Bahçeşehir Okulları'nın hedefi 150 kampüs!

Bahçeşehir Okulları, kampüs sayısını 2 yılda 150’ye çıkarmayı hedefliyor. Yeni açılacak kampüslerle 4 bin yeni personele de istihdam sağlanacak.

Bahçeşehir Okulları yurtdışında da kampüs açacak!

Başta ABD ve Kazakistan olmak üzere farklı ülkelerde K12 seviyesinde okullar açmayı da planladıklarını söyleyen Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel "Kaliteli eğitimimizi bir Türk markası olarak global seviyeye taşımayı amaçlıyoruz" diye konuşuyor.

bahçeşehir Oğuzkaan Okulları Haberi

bahçeşehir Oğuzkaan Okulları

Oğuzkaan Okulları Şimdi de Bahçeşehir’de!…


Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy (Lise ve Ortaokul), Bahçelievler, Halkalı  ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube  açıyor.Oğuzkaan Okulları Bahçeşehir şubesinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verecek.


Oğuzkaan Okulları yönetimi 25 yıllık tecrübesi ve başarısı kanıtlanmış eğitim geleneğini Bahçeşehir'e de taşımaya karar vererek yeni okullarının açılış hazırlıklarını tamamladı. 


Uygulamakta olduğu sınavlara hazırlık programlı kolej eğitimi ile hem TEOG ve LYS'de hem de anaokulundan itibaren verdiği en az iki yabancı dil eğitimi ve eğitimde kaliteye verdiği önemle dikkatleri üzerine çekiyor.


ÖN KAYITLAR BAŞLADI

Yeni şubede anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verecek olan Oğuzkaan Koleji , 2017-2018 eğitim öğretim yılı için kayıt almaya başladı.


Velilerden gelen yoğun talep karşısında Bahçeşehir’de şube açtıklarını  belirten Oğuzkaan Okulları Yönetim Kurulu...