29 / 04 / 2024

bahçeşehir yatırımları

bahçeşehir yatırımları

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, inşaat faaliyetlerinin arttığı bölgelerde yatırım olanaklarının da arttığını söyledi.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Nevşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Nevşehir’de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Bahçeşehir Platinum'da 36 ay taksit fırsatı! Yeni proje!

Bahçeşehir Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Platinum İzmir'in Torbalı bölgesinde yükseliyor. Yüksek kira getirisi sunan projede 36 ay taksit fırsatı bulunuyor.

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

bahçeşehir yatırımları Haberi

bahçeşehir yatırımları


Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, inşaat faaliyetlerinin arttığı bölgelerde yatırım olanaklarının da arttığını söyledi. Dağ, "İstanbul'da artan nüfus ve jeolojik açıdan deprem riskinin düşüklüğü Bahçekent bölgesindeki inşaat faaliyetlerini artırıyor. İstanbul'un merkezi lokasyonlarına göre, Bahçeşehir'de büyük projeler geliştirmeye yönelik arsa stoğunun fazla olması da önemli bir unsur. Yaptığımız pazar analizine göre de bölgede en fazla talep edilenler arasında okul, hastane, kreş ve çocuk yuvasının yer aldığını gördük" dedi. 


Dağ, "Özellikle beyaz yakalı bayanlar bölgenin gelişimini göz önünde bulundurarak çocuk yuvası için yer bakıyor. Ulaşım imkanlarının gelişmesiyle birlikte Bahçekent bölgesinde toplu ulaşımın artırılması ve kentsel dönüşüm süreçlerinin bu bölgelerde işliyor hale gelmesi Bahçeşehir bölgesini daha tercih edilir duruma getirdi" diye konuştu. 



Yeni...