16 / 05 / 2024

Bahçeşehirde yatırımlık arsa

Bahçeşehirde yatırımlık arsa

1999 yılında Bahçeşehir'de 450 bin metrekare büyüklüğündeki bir arsa, metrekaresi 5 dolardan 2 milyon 250 bin dolara (758 milyar 250 milyon lira), Büyükçekmece'de de 323 bin metrekare büyüklüğündeki bir arsa metrekaresi 5 dolardan satılacakmış.

Büyükşehirlerde yüksek kira yerine bu ilde 1+0 ev yatırımı daha mantıklı! 30 bin TL'ye bile arazi alabilirsiniz!

Son zamanlarda arsa ve arazi yatırımlarına olan talep artarken, toprak yatırımcısı Aksel, peş peşe arazi yatırımında mantıklı yerleri açıklıyor. İşte 30 bin TL'ye bile arazi alınabilen o il...

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Bu yatırım fırsatı kaçmaz! Belediyeden tatil cennetinde KDV’siz 270 bin TL teminatla arsa satışı!

Yatırımcıları sevindiren haber Ege’deki tatil cennetinde yer alan belediyeden geldi. Sadece 270 bin TL teminatla geleceğe yatırım yapabilirsiniz. Arsa satışının KDV’den muaf olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Yatırımlık dolar saklayanlar acil baksın! Dolar/TL kurunda son durum! Dolar yeni hafta bu kadar olacak!

Enflasyonla mücadele kapsamında yapılan faiz müdahaleleri eşliğinde sivri hamlelerle Fed, doların birçok ülke para birimi karşısında güçlenmesine neden oluyor. Euro’nun dolar karşısında paritenin altına inmesinin peşinden şimdi de sterlin parite sınırına yaklaşmış durumda. Peki, yatırımcı ne yapacak

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Nef Arsa yatırımlık arazilerde yüzde 20 indirim yaptı! 187 bin 500 lirası olan hiç kaçırmasın

Türkiye'de yatırım fırsatı arayanlara bekledikleri haber Nef Arsa'dan geldi. Altın mı alsam dola rmı yoksa borsaya mı girsem diye düşünenlere sıfır riskli arsa fırsatı bulundu. Eğer elinizde 187 bin 500 lira varsa bu fırsatı hiç kaçırmayın.

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

Bahçeşehirde yatırımlık arsa Haberi

Bahçeşehirde yatırımlık arsa



Sahibinden Satılık ARSALAR


BÜYÜKÇEKMECE'DE KARAAĞAÇ KÖYÜ'NDE 323.000 m2, 5 $ / m2.

Alarko-2000 projesine çok yakın, İstanbul International Comunity School (Amerikan Üniversitesi) ve SANBİR Projesi'ne bitişik, %12 inşaat izinli, 215 villa projesi veya Okul-Üniversite yapımına uygun.


BAHÇEŞEHİR'DE 450.000 m2, 5 $ / m2

Emlakbank Bahçeşehir Projesi'ne bitişik, 4200 konut, 97.000 m2 ticaret merkezi ve 100.600 m2 hastane yapımına uygundur.


HADIMKÖY ÖMERLİ KÖYÜ'NDE 103.000 m2, 10 $ / m2

Hafif Sanayi depolama projeli, yan yana üç parsel


Yatırımcılar için çok değerli gayrimenkuller sahibinden satılıktır.


0532 414 84 05


(1999 yılında 1 dolar 337.000 liraya, Reşat Altın ise 29.000.000 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet 6 Şubat 1999



Abdullah Kutalmış...